[]

Protein Tozu

Dostlar,

Ben şimdi son 2 aydır falan sigarayı bıraktım haftada 3-4 gün de koşmaya koşu akabinde de 3-4 hareket yaparak hem kilo vermek hem de vücudu az biraz şekle sokmaya çalışıyorum.
Koşularım yaklaşık 4-5km arası sürmekle birlikte eve döndüğümde de,
15'er mekik, şınav ve squat X 3 set yapıyorum. Hafif cross training yani.
İstiyorum ki, spordan sonra ve/veya önce alabileceğim hem hafif enerji verici hem de kasların toparlanmasına yardımcı olacak bir supplement bakıyorum. Tavsiyeniz var mıdır?

 
bu işte her kafadan bir ses çıkıyor ama, men's health'te okuduğum kadarıyla spordan önce protein tozu içmek zayıflatabiliyormuş.

on serious mass derim takviyeye de.
  • megafon  (04.11.13 23:30:24) 
ilk asamada hicbir sey kullanmaniza gerek yok.

illa kullanacaksaniz sadece protein tozu kullanin. marka olarak burada savas cikar, marka tartismasina girilirse.
ben bircok markayi denedim. bazisinin tadini begenmedim, bazisi sutte/suda pek karismadi, bazisinin ise hic ise yaradigini dusunmedim. ben bunlari dusunur veya soylerken bazi diger kisiler o marka hakkinda dusunduklerimin aksini soyledi.

yine de uyduruk markalardan uzak durun. bcaa degerlerine dikkat edin. en pahalinin en kaliteli olmak zorunda olmadigini bilin.
  • entrapmen  (04.11.13 23:35:04) 
bu programa protein desteği gerekmez bence. yağlanmana sebep olur


  • dinsiz adam  (04.11.13 23:39:07) 
zaten aslında marka değil de nasıl birşey alsam gibi bir soruydu.

protein tozu mu?
amino asit mi? vb.
  • aboutablank  (05.11.13 00:03:09) 
bu isle uzun yillar ugrasan herkes sadece protein tozu diyecektir. arnold hocam misal birazdan gelip diyebilir bunu. desin hatta.


  • entrapmen  (05.11.13 00:19:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.