böylesine efsane bir adamı, dünyayı değiştiren bir adamı anlatmak tabii ki zor. filmin saatler, günler sürmesi gerek tüm detaylarıyla anlatmak için jobs'ı ve apple'ı.
bunun ayrımı yapılamıyor sanırım. film bu, belgesel değil. ve bir film açısından baktığımda çok keyifli buldum ben. ashton kutcher'ın oyunculuğu harikaydı, aylarca çalıştığını biliyoruz ve emeğinin karşılığını da almış, jobs'ın yürüyüşüne kadar benzemişti.
kaçırılan detaylar, atlanan olaylar elbette vardı ama dediğim gibi, bunlar da gösterilseydi film çok daha uzun olurdu ve buna belgesel denirdi film yerine.
başka bir film çekiliyor the social network'un yapimcisindan yanlis hatirlamiyorsam, steve wozniak da danışmanlık yapıyor o filme. onu tatmin edici bulabilir insanlar jobs'a nazaran. ama onda da jobs'ı oynayan adam sırıtacak, ashton'u öyle gördükten sonra.
0