[]

jobs filmi hakkında

oylara bakıyorum da 10 veren de çok 1 veren de çok. niye böyle? gerçek hikayesini yansıtmadığından mı yoksa filmin boktanlığından mı kaynaklı? yoksa apple düşmanlığı/fanatikliğinde mi kaynaklanıyor?

www.imdb.com


 
böylesine efsane bir adamı, dünyayı değiştiren bir adamı anlatmak tabii ki zor. filmin saatler, günler sürmesi gerek tüm detaylarıyla anlatmak için jobs'ı ve apple'ı.
bunun ayrımı yapılamıyor sanırım. film bu, belgesel değil. ve bir film açısından baktığımda çok keyifli buldum ben. ashton kutcher'ın oyunculuğu harikaydı, aylarca çalıştığını biliyoruz ve emeğinin karşılığını da almış, jobs'ın yürüyüşüne kadar benzemişti.

kaçırılan detaylar, atlanan olaylar elbette vardı ama dediğim gibi, bunlar da gösterilseydi film çok daha uzun olurdu ve buna belgesel denirdi film yerine.

başka bir film çekiliyor the social network'un yapimcisindan yanlis hatirlamiyorsam, steve wozniak da danışmanlık yapıyor o filme. onu tatmin edici bulabilir insanlar jobs'a nazaran. ama onda da jobs'ı oynayan adam sırıtacak, ashton'u öyle gördükten sonra.
  • hjarteblod  (04.11.13 21:36:35) 
apple fanatikleri filme pozitif önyargı ile gittikleri için basıyolar 10 puanı. ortalama puanı yükselen ve popüler olan bu filmi diğer insanlar da merak ediyor. bir biyografi nasıl sıkıcı olmaz lan deyip izliyorlar negatif önyargı ile, ardından hayalkırıklığı olduğu için basıyorlar 1 i. love it or hate it tarzı herkesin sevmeyeceği bir film işte.


  • sttc  (04.11.13 21:36:37) 
filmin boktanlığından. daha çok senaryonun boktanlığından. 40 tane kaynak kitap var birden fazla biyografisi var, senaryo herhangi bir kitaptan uyarlama değil o yüzden olmamış. Aaron Sorkin in senaryosunu beklemek de fayda var


  • louismadsen  (04.11.13 21:41:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.