[]

Varşovada yılbaşı?

Daha önce hiç gitmedim ama batı avrupa ülkelerinin çoğunu gezdim bir arkadaşım erasmus yapıyor orda.gel yılbaşını burrda kutlayalım dedi.Baktım uygun fiyata bilet de var 29 gidip 3ü dönsem diye düşünüyorum ama değer mi ? Daha önce giden gezenlerden fikirlerini almak istiyorum?Varşovaya gidiyorsan şunu mutlaka yap diyebilceğiniz neler var?




 
krakow'a gitsene, trenle bikaç saat. polonya'da erasmus yapmış biri olarak varşova'dan ne kadar nefret ettiysem krakow'u o kadar sevdim

ama sözlükte varşova hayranı çok var
  • la noix  (04.11.13 18:56:57) 
Varşova eh meh, idare eder, o kadar da süper değil. Ama birkaç saatlik yol mesafesinde Krakow var ki çok tatlı. Üç gün Varşova'da kaldım, yetti. Bir buçuk gün Krakow'da kaldım, 3-4 gün daha gideri varmış. Hem turistik, eğlenceli hem de tarihi. Pek de ucuz zaten, geceliği 20 tl gibi bir fiyata kalmıştım hostel'de. Plana Krakow'u da katacaksan git derim. Zaten Polonya ucuz yer.

Tabii ben yazın gitmiştim. Kışta götün donabilir.
  • long live rock n roll  (04.11.13 19:02:49) 
varşova'da bir şey yok. krakow'a geçin yılbaşı için.


  • madyb  (04.11.13 19:12:50) 
polonyada nereye gidersen git, noel, paskalya gibi zamanlara denk geldiğine krakowda varşovada bile in cin top oynuyor. o yüzden yılbaşından önceki gün sayısını, sonrasına kaydır bence çünkü tatilde olacaklar ve adamların avmleri bile kapalı oluyor, kasabalara otobüs seferleri duruyor falan. yazın 3 ay krakowda kalmış biri olarak paskalya tatili için gittiğimde "ben burayı böyle mi bıraktım lan?!" olmuştum.

iyi etkinlikleri bulursan varşova da candır, sadece krakow değil orda parti mekanı. ama krakowda vakit geçirmelik daha çok şey olduğu kesin.
  • letheavendangered  (04.11.13 20:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.