[]

Scottish Fold bulmak :/

İnsanoğlu denen şerefsiz varlık bu muhteşem kedi türünü imkb ye kote olmuş hisse gibi satıyordur değil mi?

Çıkmaz mı doğuran sağadan soldan bişey bulsak baksak...


 
çok zor. geçen bir petshopta vardı 950 tl nakit dedi. dedim o ne. zaten sağlıksız oluyor petshoptakiler, onlara da yazık gerçi.


  • passion rules the game  (04.11.13 16:06:45 ~ 16:06:58) 
daha gecen haftaydi sanirim, sokaga atilmis scottish fold yavrusu buldum diye duyuru vardi yav, eminim arasaniz bulursunuz sokaktan kurtarilan scottishleri.

bu arada siz sormadan soyliyeyim, alakam olmadigi icin ne duyuruyu acani ne de tam ne zaman acildigini hatirliyorum ama resim falan vardi cok tatli birseydi, aklimda kaldi.
  • beriberi  (04.11.13 16:11:48 ~ 16:12:29) 
Sokakta bulabilirsiniz 1 yaşında mesela bizim burada var, sonra onu çifleştirip güzel güzel yavrular alabilirsiniz.


  • redeath  (04.11.13 16:13:57) 
  • kaputt  (04.11.13 16:14:29) 
çok zor +1

baya önce bir sitede ilan görmüştüm british shorthair yavruları sahiplendiriyorum diye, diğer ilanlarda fiyat yazarken bunda fiyat kısmında ücretsiz yazıyordu. sonra adamı facebooktan ekleyip mesajlaştım yavru başına bin tl istiyorum dedi. ben ücretsiz olduğunu zannettiğimi söyleyince "hem cins kedi istiyorsun hem de bedava, git sokaktaki kedilere bak" diye azar yedim. cevap veremeden engelledi zaten.
  • yue  (04.11.13 16:27:23) 
al madem, belki hala yuvalanmamıştır;

www.patilen.com
  • kulkke  (04.11.13 16:40:49 ~ 16:43:01) 
burada bir duyuru vardı sokakta bulmuştu bakıyordu. ama evdeki kedileriyle anlaşamadığı için vermek zorundayım diyordu. yuvalanmadıysa onu bulabilirsen bir bak. bulduran olur sanırım.


  • kirazıseviyorum  (04.11.13 16:58:55) 
bekçilik, çobanlık, kör rehberliği gibi belirli bir amaca yönelik olmadığı sürece, hayvan bakmak için tür ayrımı yapmanın satın almaktan çok da farkı yok bence.


  • nereye bu gidis  (04.11.13 17:43:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.