[]

ehliyet

2013 yılı bitmeden ehliyet alabilmem için, kursa ne zaman başlamış olmak gerekiyor? kurs ne kadar sürüyor?

sanırım sınavları da belirli zamanlarda yapılıyormuş?

bir de ortalama kurs+ehliyet harç v.b ne kadara olur? ona göre bütçe yapayım.

cumartesi görüşmeye gideceğim bir kursa ama ön hazırlık olsun istedim.

 
900 kurs 450 tl harç vergi bir de 50 tl sınav ücreti 1500 tl ye mal olur...
bu hafta sınav oldu. sonraki sınav 14 aralıkta ona yetişebilirsin. hemen yazıl.

  • inanmazsan inanma  (04.11.13 15:50:08) 
900 kurs ne abi? kadıköyde 450 ye yazıldım 2 ay önce. herhangi bir sürücü kursundan bilgi alabilirsin. toplam süre 2 ay civarı diyebiliriz.


  • Golgi  (04.11.13 16:28:26) 
kursa ben 600'e yazıldım şu an, belgeleri bugün teslim ettim hatta. araba kullanmayı çok iyi biliyorsan, kendinden çok eminsen 400'e de olur dedi ama ben ders alayım diye 600'e anlaştım. demek istediğim 900 çok fazla, ilk defa duydum.
yer istanbul/gaziosmanpaşa.

onun dışında vergiye zam gelmiş sanırım bugün haberlerde okudum 325 tl olmuş. ehliyeti alırken emniyete verilen bir para var - 100 tl olabilir bundan emin değilim.

bir de sınav ücretleri var.

1100 gibi bir şey çıkması lazım ortalama.
  • xenophobe  (04.11.13 18:26:27) 
900 ne ya? 600den fazla verme. hemen yazıl hemen! son sınav aralıkta.


  • bradshaw  (04.11.13 18:26:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.