[]

Kamil Koç - Bilet vs

Benim adıma Kamil Koç'tan bilet almış birisi var diyelim. Bilet benim bulunduğum şehirden değil, başka bir şehirden kesiliyor ve benim elime hiç ulaşmıyor.

Bu durumda seyahat günü geldiğinde, direkt gidip, otobüse binip, koltuğuma otursam bir problem olur mu? Bana bilet sorarlar mı, bilet gösteremediğim için sorun çıkar mı, onların benim adıma soyadıma alınmış bir bileti kendi sistemlerinden görebilme durumları var mı?

Teşekkürler.

 
sıkıntı olmaz. ama içinin rahat olmasını istersen binmeden önce kamil koç bürosuna durumu izah edebilirsin


  • dinsiz adam  (04.11.13 15:23:39) 
olmaz.


  • doxanikee  (04.11.13 15:23:45) 
seyahatlerimi kamil koçla yaparım ve o kadar çok binmeme karşın 1 kez bile bileti göstermemi istemediler.zaten onların elinde liste var,"pandispanya nerede ineceksiniz?" diye gelip soruyorlar sadece.


  • MtKrt  (04.11.13 15:29:40) 
%99 bir şey olmaz , %100 ihtimal için de muavine otobüse binmeden aceleyle çıktım , bileti evde unuttum bilginiz olsun , ismim de pandispanya dersin.

çıkabilecek tek sorun da şu ; aynı koltuğu 2 yolcuya sattılarsa sende bilet olmadığı için seni koltuğundan kaldırırlar , otobüste yer varsa parasını öder bilet alırsın , yer yoksa otobüsten de indirirler. firmanın hatası sana patlamış olur.
  • montauq  (04.11.13 15:49:49) 
Hicbirsey olmaz. Sormuyorlar hic.


  • halitkin  (04.11.13 15:50:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.