[]

Breaking Bad Ne Zaman Başlıyor?

şaşırtmacalı soru :) derdimi şöyle anlatayım; baktım millet ölüyor bitiyor bb diye ben de dayanamadım izleyeyim dedim. şu anda 4. sezon 2. bölümü bitirdim. hiç de öyle gelmiş geçmiş en iyi dizi muhabbeti yapacak bir şey göremedim. izlenmesine izleniyor ama nedir bu diziyi efsane yapan? belirli bir bölümden sonra mı alevlenecek olaylar?




 
oraya kadar gelip halen bu soruyu soruyorsan muhtemelen sonrasından da memnun kalmayacaksın. gerçi 4. sezon ve finali değiştirebilir bu fikrini ama yine "efsane" demeyeceksindir. zaten iddialı bir kavram "efsane" ama birine bitmiş bir dizi tavsiye edecek olsam ilk söyleyeceğim dizi olur bb artık.


  • spatzle  (04.11.13 14:03:11) 
Başıma bir şey gelmeyecekse "olmasa da olur" bir dizi aslında. Daha iyi diziler izledim. Hatta sürekli aha yakalandı aha açık verdi diye gerilirken hep dexter aklıma geldi. Ancak yine de bir solukta izledim keyifle bak yalan değil.


  • inugard  (04.11.13 14:09:28) 
ben @spatzle'ye katılmıyorum. neden? 4. sezonla birlikte başlayan inanılmaz gerilim, heyecan öyle noktalara geliyor ki; ilk 3 sezonu "eh işte" tadında izleyen ben yerimde duramaz hale geldim 4. ve 5. sezonlarda. işler çok farklı boyutlara gidecek ilerki bölümlerde. özellikle 4. sezonun sonlarına doğru doz öyle arttı ki, bölüm finallerinde kendimi acayip bi şekilde kasmış olmamdan dolayı midemin ağrıdığını farkettim. ve bu her bölüm sonunda oldu. tekrar söylüyorum breaking bad ciddi anlamda efsane bir dizidir ama 4. ve 5. sezonları efsanenin ötesinde sezonlardır.

not: ilk 3 sezonun birçok bölümünde sıkılmış bir izleyici.
  • lionel andres  (04.11.13 14:09:42) 
Kimse kimseye dizi beğendirmek zorunda değil, bu ne arkadaş ya. İzlersin beğenirsin ya da beğenmezsin, efsane olmuş amk dersin ya da bu ne amk millet abartmış dersin. Bitti.


  • franz kafka  (04.11.13 14:34:18) 
herkese hitap etmesi bu diziyi efsane yapan. lost gibi bir dizi. sonuna kadar izledim, kendimden iğrenerek, ulan lost izleyen insanlara döndün resmen diyerek izledim. bence bok gibi dizi.


  • Troll  (04.11.13 16:11:35) 
Öyle çok efsane bir dizi değil ama izleniyor o kadar.


  • basond  (04.11.13 16:41:39) 
şimdi bu dizi puanlamaları nasıl yapılıyor ya da insanlar neye göre puan veriyor dizilere? bb 1. sezonu izlerken sıkıldım dedim 2.sezon mükemmel dediler 2 ye geldim 3 için 3 derken 4ve 5 için dediler.orada koptum zaten olaydan.yahu fanları bile ilk sezonlarının sadece "iyi" olduğunu düşünüyor.dizinin puanı 9.5 yahu şaka gibi.hangi kritere göre alırsan al 9.5 elde kalır.bir kere müzikler ortalama gitti 1 puan 9 puan üzerinden değerlendirilir.


  • glamdr1ng  (04.11.13 18:10:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.