[]

burak aksak şeyde oynuyo mu

arkadaşlar öncelikle aşk olsun. adamın tipine aşina değildim, yerli dizi zaten izlemem. yeni nesil yazarlara, oyunculara uzak kalayım derken arada bu adamı kaçırmışım ve haber vermemişsiniz? ay tam benim sevdiğim gibi hafif toplu şeker yüzlü oha nasıl söylemezsiniz?!

evet eş dost ortamında zorla izletilen ben de özledim dizisinde kendisini çok beğendim. diziyi kendisi için izlemeyi düşünüyorum. leyla ile mecnun'da da oynuyo mu? var mıydı rolü? yani o kadar takip etmiyorum ki. leyla ile mecnun'a çok sıcak bakmasam da kendisi görünüyorsa üşenmeyip ona da başlamayı düşünüyorum.

ya bi kişi de çıkıp söylemez mi? hayır bilsem şimdiye.. neyse.

edit: dur bitmedi. allahsız arkadaşlar bilsem şimdiye kadar yok zirveymiş yok konsermiş gidip tanışmaz mıydım arkadaşlar allahsız mısınız siz!!

 
zirvelere geliyorsa ben de gelirim. cidden acayip tatlı bir şey kedi canını.
onun dışında leyla ile mecnun'a yeni başladım. ilk bölümlerinde yok valla sonları bilemem.

  • nuvomed  (03.11.13 23:14:01) 
Leyla ile Mecnun'un senaristiydi.


  • kakao  (03.11.13 23:17:19) 
Leyla ile Mecnun'da hiç gözükmedi. Sevimli adam gerçekten, severiz abimizi.


  • aguilas negras  (03.11.13 23:41:17) 
ramazan güzeldir dizisinde mecnun rolünde izleyebilirsin.


  • sutlu nescafe  (04.11.13 00:00:01) 
Ben kendisini sadi celil cengiz in kısa filmlerinde keşfetmiştim.. Tanıdıklarıma da öneririm aslında ama tanımadığım birisin demek ki :) Kısa filmlere bakabilirsin gayet iyilerdir..

Benim sık kullanılanlarda ekli olanlar bunlar:
Adres Soran adam: www.youtube.com
Napsak napsak: www.youtube.com
  • mutekebbir  (04.11.13 11:02:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.