[]

Baslangic Icin Bas Gitar + Amfi

Selamlar 2-3 yildir elektro gitar caliyorum fakat bas hep daha cekici gelmisti 300-400 arasi ikinci elde olabilecek bir bas ve amfi tavsiyesi istiyorum.




 
piyasadan bayadır uzağım ama 300-400 TL en pis aralık.sana tavsiyem bas gitara fikir edinmek için 100-200 arası 2.el başlangıç bas gitarı alman.Ama ille ben daha iyi birşey arıyorum dersen yine 2.el Cort Gb 34 veya denk getirebilirsen b4 filan.Amfi yerine bilgisayara bağla program desteği ile filan idare et.


  • hystarie  (03.11.13 23:09:08) 
zamanında 600 liraya ibanez almıştım. roadgear serisi var ona bak fena değiller.


  • rhollor  (03.11.13 23:13:44) 
Valla aslinda 600 varda 2-3 ay kursa giderim diye dusunmustum. Belkide ihtiyac duymam


  • We Are Oscar Mike  (04.11.13 00:03:19) 
Ben Yamaha RBX270 ile başlamıştım ve memnundum baya ama şu an mydukkan'da falan euro üzerinden satıldığı için biraz pahalı görünüyor. Cort marka modellere bakmanızı öneririm. Amfiler de şu sıralar pek uygun fiyatlı değil.

O yüzden ya biraz beklemenizi ya da bir miktar parayı gözden çıkarıp örneğin Yamaha + Marshall veya Cort + Marshall amfi ikilisiyle güzel bir başlangıç yapmanızı tavsiye ederim.
  • timburton  (04.11.13 00:10:30) 
Beklemesine bekleyebilirim de dolar veya euro pek dusecek gibi degil sanki


  • We Are Oscar Mike  (04.11.13 00:52:21) 
bi süre ders almana gerek yok.İnternette oldukça iyi dökümanlar videolar var.Anlayan biri yardımıyla 2.el al.Evladiyelik birşey almadıktan sonra gitarı sıfır almak mantıklı değil bence


  • hystarie  (04.11.13 01:11:19) 
Yani elektro gitardan anlarim basida alirken ayni seyleri kontrol etsem yeter dimi?


  • We Are Oscar Mike  (04.11.13 01:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.