[]

köprüden aşağı uçma

yahu ne zamandır düşünüyorum ve cevap bulamıyorum:) boğaz köprüsünde ya da fsm de hızlı bir şekilde bir kaza gerçekleşse yan taraftaki çelikler suya düşmeyi engeller mi?




 
hic sanmiyorum. ben kadikoy-taksim dolmuslarinda korkudan salavat getiriyorum her seferinde. o kadar hizli gidiyor ki acik trafikte otobusler, ucar olursun yani.


  • evreka  (03.11.13 21:33:50) 
onu ben de epey düşünüm, telleri koparmak epey zor. yani direkleri kırabilirsin ama o yatay teller arabayı tutar muhtemelen.

hadi orayı geçtin, 2 metrelik bir boşluktan sonra parmaklıklar var. onları da kırmak lazım. kaza anında ben ihtimal vermiyorum ama en sol şeritte çok hızlıyken çok iyi yol tutan bir otomobille yardır yardır girersen ihtimal veririm. ya da kamyon falan belki eylemsizlikten.
  • celeron 300a  (03.11.13 21:34:42 ~ 21:35:39) 
muhtemelen engellemez ama yol kenarindaki celik bariyerlerin disinda bir de en dista demir parmakliklar var belki onlar tutar.

ama koprude tum araclar duz bir sekilde ilerledigi ve hep ayni yonde ilerledigi icin bu tarz kaza hali cok zor olabilir. en fazla araca arkadan carparsin
  • exlibris  (03.11.13 21:34:45) 
hızlı bi makas esnasında takla atılırsa pek koruyacağını düşünmüyorum ama bi sorayım dedim :)


  • justinho26  (03.11.13 21:37:16) 
yol ve köprünün kenarı arasında 3 metreye yakın bir mesafe var, çelik tellerden 3 metre sekip denize düşebilir misin?
Bence çelik teller+ köprünün korkulukları bir otomobili tutma konusunda yeterlidir.

  • dampire  (03.11.13 22:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.