[]

öğrenciye 700 lira kredi veren banka var mı beyler?

soru açık ve net. bisiklet alıcam. pahalı bi bisiklet. ikinci el alacağımdan kredi kartı ihtimali yok. paranın büyük çoğunluğu elimde ancak 700 lirası eksik. bana 700 lira kefilsiz kredi verecek banka var mı? zira öğrenciyim, belgeli bi gelirim yok ama ailemden düzenli olarak belli bi miktar para alıyorum. bi de burslar murslar var tabi.

lütfen bisikletle filan değil direk şu kredi meselesiyle ilgilenelim. sonra zaten size de birer tur veririm ;)


 
kredi kartında limit varsa eğer alman için ne kadar eksiğin varsa o fiyata satışa koysun satıcı sende kredi kartın ile al.kalanı nakit vericeksin ne olsa.


  • hystarie  (03.11.13 14:41:03) 
Kredi kartınla altın alıp bozdur.


  • hicunutmam  (03.11.13 14:42:15) 
kredi kartından nakit avans da çekebiliyorsunuz, niye öyle bir şey düşünmediniz?


  • suq  (03.11.13 14:43:42) 
bankaların sms ile olan kredilerine mesaj at bakalım. ön onay gelenlere gider görüşürsün. olabilir bence. garanti, denizbank bunlara mesaj at öncelikle.


  • kakao  (03.11.13 14:44:26) 
sanalpazar gittigidiyor sahibinden tarzi sitelerden ilan acip komisyonunu odemek sarti ile 12 taksitli falan alim yapabilirsiniz


  • terlikli cita  (03.11.13 14:51:13) 
sanalpazardan alabilirsin 12 taksit kredi kartin varsa

bazi bankalarin faizsiz avanslari var
  • ceycey e  (03.11.13 14:56:49) 
meseleyi hallettik beyler. şunları da yazayım ki bundan sonra birinin böyle sorunu olursa okusun.

1.) nakit avans mı? asla. faizden beliniz bükülür.
2.) altın almak bozdurmak mantıklı ama alış/satış arasında büyük miktarlarda çok şey fark ediyor.
3.) onun yerine sanalpazar.com gibi siteleri kullanmak mantıklı. biz de öyle yaptık. altında aradaki fiyat farkından daha cazip bu. 700 lirada 30 lira gibi bi komisyon oluyor. altında 50 liraya yakındı. hesap da yanlış olabilir tabi, bilemedim.
  • kutat kubilik  (08.11.13 18:52:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.