[]

tetradox

merhaba. gecen gun dermatolojiye gittim ve bana tetradox 100mg ile isotrexin yazdi. ancak ben ne duydum tam hatirlayamiyorum ama sanki bu antibiyotik ucluymus ve uc gun kullanacakmisim gibi anladim. ilaci aldigimdaysa on dort tane olsugunu gordum. gunde bir alacakmisim. peki bu duydugum uc gun neydi? pazartesi doktoru arayacagim ama anlam veremedigimden sormak istedim.

tesekkurler, iyi pazarlar.


 
aynı ilacı bana da yazmıştı doktor. ben her gün alıyordum ama senin sorunun cevabını bilemicem. bir de doktorun uyarmıştır kesin ama tetradoxu tok karnına bol su ile al ve aldıktan sonra bir süre yatar pozisyona geçme. yemek borusunda sıkıntı yaratabiliyormuş. ben yine de uyarıyım dedim:)


  • 1a2b3c4d  (03.11.13 11:58:43) 
aslında içinde 3 tane olan ilaçlar da var. başka ilaç için duymuş olmayasın onu? o da antibiyotik gibi bir şeydi, adını şu hatırlamıyorum ama. tetradox'u ben normal antibiyotik olarak kullanıyordum, 7 gün 12 saatte bir olarak yani. ayrıca günde 1 olduğundan emin misiniz? antibiyotikler standart olarak 12 saatte 1 kullanılıyorlar diye biliyorum ama?

ayrıca evet tetradox için uyarıları oku, bol suyla iç, içtikten sonra baya bi süre oturur pozisyonda kal, yatarsan falan yemek borusunu tahriş edebiliyormuş.
  • sizofren hayaller  (03.11.13 13:35:01 ~ 13:36:01) 
@sizofren hayaller
evet evet hepsini okudum. gunde bir eminim, eczaci da yazmis zaten. aksam yemeginin sonlarinda almayi dusunuyorum, bugun baslicam bakalim. mecbur yarin tekrar arayacagim. su doktorlari dinlerken beynin calismamasi olayindan nefret ettim.

tesekkur ederim ikinize de.
  • it's just a cigarette  (03.11.13 15:35:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.