[]

Iliskileri tuketmek

Sevgili gonul dostlari, bilgeliginizden istifade etmeye geldim. Yargilamazsaniz sevinirim.

Oncelikle ozet geceyim, 14 yasimdan beri uzun sureli iliskiler yasiyorum (3, 2 ve 1,5 yillik olmak uzere) su an 21 yasindayim, kisa sureli ve karsi taraf tukenince tukenen iliskilerim oluyor. Gecenlerde bir arkadasim "siz iliskilerinizi vahsice yasiyorsunuz, iliski yasamaya karar vermeden once olcup tartin, ondan sonra hamle yapip karsinidaki insana emek verin" temali bir kelam sarf etti ve acikcasi bu sozler bi anda zink diye icime oturdu. Kremasi olarak da ayni sozleri cok deger verdigim ama karakteristik farkliliklar yuzunden ilikimizi yurutemedigimiz ve yine baskalarina yoneldigim eski bir erkek arkadasimdan isittim ve kendimi iyice dahatsiz hissediyorum.

İliskilerde her ne kadar bir sure emek verip cabalasam da bir sure sonra vazgecip baska kisilere ilgi duymaya basliyorum ve iliskilerimin neredeyse hepsi bu yuzden bitti. Karsima cikan ilk hoslandigim insana atlayip iliski yasamaya basliyorum ve tahmin edeceginiz uzere bu durum beni feci yipratti. Yalniz kalmaya calisiyorum, karsima dogru bir insan cikana kadar beklemek istiyorum ama olmuyor, kendimi yine bir iliski icerisinde buluyorum hep.

İliskilerde neden bu kadar tatminsizim? Neden degerli bir seyler yasayamiyorum bir turlu?

 
allah başka dert vermesin öncelikle. demekki doyumsuzsun, bu kadar basit bence. ayrıca yalnız kalma korkun olabilir mi? 14 yaşından beri sürekli olarak ilişkiler içinde olan bir tek tanıdıgım bile yok sahsen.


  • fransızkalanadam  (02.11.13 19:25:32) 
Buyumen gerek


###14 yasinda iliski mi olur lan
  • cecilia  (02.11.13 19:27:13 ~ 19:44:46) 
Iste tamam da bu doyumsuzluktan kurtulmak icin kafa patlatiyorum ben de, evet yalniz kalma korkum da var.


  • lotesse  (02.11.13 19:28:11) 
iki neden bulabildim
1. gençlik
2. 14 yaşından beri pek boş kalmadığına göre talep çok, demek ki güzelsin. bu yüzden de emek vermeden, bir gülümseme-iki naz ile erkekler atlıyorsa, aynı şeyi birçok yerden bulabileceğin için çok da değeri olmamış.
biraz büyüdükçe kendiliğinden değişir. ya da biri gelip süründürür, o değiştirir.
  • aychovsky  (02.11.13 19:33:51) 
ruhun kevaşe arkadaşım kusura bakma lütfen. yazarken çok düşündüm daha kibar bir açıklaması vardır yazmasam mı diye ama durumu anlatacak daha iyi bir ifade bulamadım.


  • s plus b  (02.11.13 19:39:41) 
ölçülecek ve harcanaak bir şey olarak görürsen ve öyle davranırsan tükenir. öyle yapma. belki karşıdnaj-ki kadar kendini de öyle görüyorsun? ihtimal.


  • dafaiss  (02.11.13 19:49:08) 
bu yaşında insanları tanımaya çalışman, bir şeyler yaşaman kadar doğal bir şey olamaz. kendini keşfetmen lazım. her insan aynı şekilde mutlu olmuyor çünkü. değer yargılarını başkalarına göre şekillendirme. kendi değerlerini bulmaya çalış ve onları koru. bir çok erkekle/kızla ilişki de yaşayabilirsin, yalnızca çok özel olanları filtreleyip onlarla ilişki de yaşayabilirsin ya da ne kadar doğana ters olsa da ilişki yaşamayadabilirsin hiç. başkalarının ne yaptığını ne dediğini boşversene. sen nasıl hissediyorsun? o önemli. uzun, kısa olayına da girmiyorum. yanlış zamanda biten ilişkilerin olacak. pişman olacaksın. hayatın içinde var bunlar. özleyeceksin ya da ne çok tahammül etmişim diyeceksin. 21 yaşındasın. hepsi bu. yaşa.


  • pilavustu bilgisayar  (05.11.13 17:01:15) 
ayrıca 21 yaşında doymuş olmayı beklemek kadar bir saçmalık olabilir mi? neyin doyması? neye doyuyorsun.


  • pilavustu bilgisayar  (05.11.13 17:01:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.