[]

mutfakta gaz sızıntısı var nereyi arıcam?

hortum delinmiş büyük ihtimalle. vanayı kapadım havalandırdım gitti gibi koku. 187'yi mi aramam gerek yoksa bize ne bundan git tamirci filan mı çağır derler? yarın pazar gelirler mi?

bir de evde durmadan çakmak yakıp borulara tutan ve kaçağı tespit etmeye çalışan bir beyin özürlü var. yapma dedikçe "bir şey olmaz" deyip yapıyor herif. bu mal oğlu mal hepimizi uçurmadan ne yapabilirim?


 
1. Acil olarak herifi döv.
2. Onu döver dövmez ara 187'yi. İşin uzmanı onlar, bilirler ne yapılacağını. En azından yol yordam gösterirler.

  • Dunedan  (02.11.13 19:15:40) 
187 doğalgaz acil. ücretsiz gelip bakıyorlar zaten.


  • xenophobe  (02.11.13 19:17:35) 
giderken çakmaklıyı hayvan barınağına bıraksınlar gazcılar. rica et.


  • kargn  (02.11.13 19:20:54) 
@dunedan haksız abi dövmeyin tartaklayın, daha onur kırıcı 2 tane vurun "git lan buradan" diyin tam giderken " gel lan gel" diyip biraz daha dövün uzun uzun. sonra 187i arayın. evin içinde ki sorunu hallederler mi bilmiyorum ama en azından yol yordam gösterirler ve kaçağı tespit ederler.


  • exodia  (02.11.13 19:33:38) 
Cakmakliyi kacagi kopuklu su ile bulabileceginize ikna edin ve 187yi aradiktan sonra boyle yapin. Baloncugun sistigi yerde gaz sizintisi var demektir, elektronik alet kullanmayin, cami havalandirmayi eksik etmeyin hatta isik anahtarini acip kapatmayin bile.


  • lotesse  (02.11.13 20:01:08) 
havalandırılmış ortamdaki gaz sızıntısı o kadar da tehlikeli değil. gaz bi süre birikmeden-sıkışmadan parlamaz çünkü. kaçağı köpük vb. şekilde tespit edip tamirci çağırmak ya da arızalı parçayı tamir etmek mantıklı. eğer metal borulardan veya eve giren ana borudan kaçak yoksa tabi. öyle bi durumda adres 187


  • icim urperiyor  (02.11.13 21:17:42) 
hortuma 187
çakmaklıya hortum o zaman.

  • vizdilva  (02.11.13 23:20:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.