[]

nba 2k14 kariyer modu için öneriler

SF bir oyuncu yarattım, boy 6'8'' kilo 215 lbs. ama takım içinde kimse bana pas atmıyor, boşa çıkıyorum pas atan yok, pota altında bekliyorum pas isteği yapıyorum bad call for pass diyor derece düşüyor.

Kobe tarzında oyuncu yaratmak istiyorum. Oyuncu özelliklerini belirlerken all around'u mu seçeceğim?

Oyun için birkaç tüyo verebilir misiniz?

 
ben de yeni başladım. hile kullandım oyunda bok gibi olduğumdan. hilenin aslında asıl amacı oyunun ilerisinde neler oluyor o legend trainingler signaturelar nelermiş diye bakmak istedim. şunu söyleyeyim öncelikle SP kasabilirsen oyunun ilerisi bomba. ne smaç hareketleri vs var. neyse. ben de sf oynuyorum, ofans yaparken pg nin elemanına screen yapıyorum. oradan bi boost alıyorum. sonrasında uygun bir yere geçip ki bu genelde 3lük çemberinin etrafı oluyor. topu alıyorum ya içeri giriyorum ya da dışardan sallıyorum.

adamların sana pas vermesi biraz skill ile ilgiliymiş. takım sana güvenicek, ondan sonra pas veriyorlarmış. bunu okumuştum geçenlerde. drilleri boş geçme ne zmaan yapabiliyorsan yap. SP çok önemli.
  • liriamer  (02.11.13 14:48:11) 
hafız pg yap kafan rahat olsun top sende olsun hep. ben 1.98 civarı bi adam yarattım. atletik yaptım. dan dun smaçlar basıyorum daha ilk maçlardan. bi de aldığımı paso steal'a bastım pas arası yapıp basıyorum valla sp ler akıyor resmen. atletik olduğun için paso içeri kat et şut kullanma smaç vur ya da savunma varsa post oyna fake at crossover yap her türlü atarsın sayını. ilk senemde hall of fame zorluğunda 48 dakikalık maçlarla. hem sayı hem asist kralı oldum boyumda nispeten uzun olduğu için 5-6 civari ribaund da aldım.


  • congratulations  (02.11.13 15:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.