[]

Acemi birliğine ne zaman teslim olacaksınız?

sülüste 6 kasım saat 10:00'dan önce teslim olacaksın diyor bana. ama uçak biletimi daha önceden almıştım ve saat 11'de inmiş olacağım; yani ancak 12-13 gibi teslim olurum.

benim durumumda olanlar ne yapacak?


 
uçak biletini yanında götür.
birlikten birliğe değişse de bazen geç gelmenin cezası oluyor. Başka bilet bulamadım sadece bu vardı diye beyanatta bulunup bileti de delil olarak sunarsan ceza almazsın. İlk teslim olduğunda hemen gelmez ceza o nedenle sen bir süre sakla biletini.

  • edip  (02.11.13 13:54:58 ~ 13:55:20) 
mesai bitimine kadardi eskiden. yeni nesil is boyle miymis?

merak etme en kotu 1 gun uzar askerligin :D
  • entrapmen  (02.11.13 13:55:17) 
@entrapmen, herkesi öyle kandırıyorlardı acemi birliğinde sonra herkes çöp arabası cezası alıyordu usta birliğinde :)


  • edip  (02.11.13 13:56:34 ~ 13:56:44) 
hıcte bısey olmaz.burda kalmaya yerim yoktu önceden gelemedım uçak saati boyleydı dersin bısey olmaz. ben acemıdeyken gece bile gelen vardı. aynı günde cıktık. uzama falan olmadı.


  • tadutadu  (02.11.13 14:22:34) 
Geceyarısına kadar sorun çıkmıyor, ondan sonra teslim olursanız da sorun çıkmıyor aslında acemi birliğinde çok dikkat edilen bir durum değil. Usta birliğinde geceyarısını geçerse terhis olurken bir gün geç çıkma durumunuz var ama. Onun dışında bi' ceza verilecekse o da bölük komutanının inisiyatifine kalıyor.


  • syd  (02.11.13 15:32:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.