[]

New York' da 2 hafta 2 kişi tatil masrafı

içki masrafı olmadığı düşünülürse ortalama bir otel gezinme ve yemek masrafları ne kadara patlar tecrübe eden var mı?




 
3000$


  • bigl0rd  (02.11.13 11:15:13) 
nöyork pahalı bi şehir, en büyük masraf kalemini otel olusturacaktır. kıcı kırık bi hostele sırf 5.caddeye yakın diye 70 dolar vermiştim :(

öncesinden rezervasyon yaptırırsanız baya kar edersiniz.
  • prisoner  (02.11.13 12:00:30) 
hocam otel masrafini minimuma indirirseniz eger 3000'den asagi cekebilirsiniz. paraniz yemege gidecek en fazla.
havaalanina iner inmez 2 haftalik metro karti alin. fisini de almayi ihmal etmeyin.
3 gun icerisinde gezilmesi gereken yerleri gezdiren turlar var. 100 dolar kadar oduyorsun ve seni empire state'e liberty'ye falan goturuyor. daha hesapli oluyor. kalan gunleri de kendiniz gezebilirsiniz.
  • lorenzen  (02.11.13 12:04:30) 
içinde alışveriş olmadan otel dahil 4000 diorum.

ben ıkı kişi cok ygun bir otelde kalarak alışveriş ile beraber bir haftalık tatili 7000 dolara mal ettim ancak elekronik yok içinde.
  • cairo  (02.11.13 12:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.