[]

Üniversteyi bıraksam mı ? Gelecek planı

Spor okuluna hazırlanıyordum sakatlandım sınavlara giremedim ve spor okuluna girememiş oldum.
Kazanamazsam 2 yıllık geçiş yaparım dedim ve 2 yılık marmarada başladım.
2 yıllıgı bitirmek emek istiyor verdigin emegin karşılıgında hak ettigini almıyorsun bunu gördüm , dgs ile 4 yıllıga geç derseniz dgs'ye vereceğim emek ile spor okulu kazanırım zaten.
İstemedigim bölüm olduğu için okula ayaklarım geri geri gidiyor.
Tek istedigim spor okulu okumak. Sakatlıgım çok ağır değil tamamen geçmedi vaktinde geçeceğini düşünüyorum geçmez ise yetenek sınavına girmeden sadece ygs ile de alan spor okulları mevcut.
Şuan çok mutsuzum okumak istemiyorum , okulu bırakıp spor okuluna sınavla veya yetenek ile hazırlanmayı düşünüyorum.
Okuduğum bölüm elektronik haberleşme.

Ne diyorsunuz?akıl fikir verirseniz sevinirim...

 
şu an okuduğun bölüm de çok önemli. işletme, muhasebe, büro yönetimi, bilgisayar prog. tarzı bir bölüm okuyorsan hayallerinin peşinden git derim.

sakatlık durumunu adam gibi bir doktora göstermen de gerekli bence.
  • evde black smoke besleyen adam  (01.11.13 23:04:24) 
bence çok geç olmadan bırak ve hayalinin peşinden koş. ben sevmediğim bir bölüm için 5 yıl harcadım ve inan gözünde büyüdükçe büyüyor. keşke 2. sınıfta bıraksaydım diyorum şimdi.


  • falafila  (01.11.13 23:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.