[]

doğalgaz kesme ihbarnamesi

6 liralık doğalgaz faturam geldi. önceden de ödemediğim fatura vardı, 5 liraymış o da.

şimdiki faturamın altına şöyle not düşmüşler:

"DOĞALGAZ KESME İHBARNAMESİ

Sayın abonemiz; 1 adet, toplam 5.00 TL. ödenmemiş borcunuz bulunmaktadır. Bu borçların ödenmemesi nedeniyle GAZINIZ KESİLECEKTİR"

direkt kesecekler mi şimdi 5 lira için, bu faturaya niye yansıtmamışlar ki? Kesilirse ne yapmak gerekir, ona da ayrı masraf mı çıkacak şimdi?

edit büdüt: ödeyeceğim tabi 11 lirayı birlikte öderim pazartesi, bu sorun değil de pazartesiye kadar kesmezler umarım.

 
bence polemiğe girme hocam, öde gitsin. ekstra masraf oluyor diye biliyorum kesilince.


  • icim urperiyor  (01.11.13 18:21:15) 
valla bizim 2 ayda bir kesiyorlar hep. keseceğiz derlerse kesiyorlar. gidip yatırırsan çoğu zaman aynı gün açılıyor. ek masraf alırlarsa da diğer ayın faturasına yansıtıyorlar. elektrik mesela kestiklerinde, açtırdıktan sonra diğer ayın faturasına 20 lira bindiriyorlar. doğal gaz ne yapar bilmiyor. hiç dikkat etmedim.


  • 1 saat bende 50 dolar  (01.11.13 18:24:59) 
kışın bazen bir önceki ayın faturasını ödediğim oluyordu, o kesilecektir diyen "5.00 TL"lik faturayı öderseniz kesilmez. Diğer ay da "6 liralık fatura var kesicez" yazar. Böyle bir ay sonradan ödeyebilirsiniz ama yine 11 lira lan!?


  • rodriguez2  (01.11.13 19:28:26) 
Pazartesiye kesmezler raadol. Hatta 1 ay gecse bile kesmezler. Sen ode pztsi 11 tl.


  • secim  (14.06.14 01:06:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.