[]

takma tırnak meselesi

haftaya biriyle ilk buluşmamı gerçekleştiricem. tırnaklarımı yiyorum berbat görünüyor:( o yüzden takma tırnak takmayı düşünüyorum. arada bir kullanıyorum, insanlar doğal sanıp beğenince 'ay sağol takma zaten onlar' diyebiliyorum. ama beyfendi ellerimle ilgili bi yorum yaparsa (ki neden bilmem ama genelde yapılıyor), bozuntuya vermemeli miyim,yoksa takma desem itici olur mu? çocuk gaayet rahat ve yanında kasılmayacağın bi tip gibi. teşekkürler, derdini sikeyim derseniz anlarım ama demeseniz iyi olur




 
yaşın kaç? ona göre daha sağlıklı bir yorum yapabilirim. ama kesin kararlı isen takam tırnak konusunda iltfat gelirse gülümseyip teşekkür et. ehhee takma zaten demek hoş olmaz.


  • fosforlu cevriye  (01.11.13 14:21:56) 
yaş 22. hiç takma tırnak takmadan mı gitsem diyorum, ama tırnak yemek de çok ezik bi görüntü ya. nerden geldi bu huy anlamadım şu yaşta.


  • pikapika  (01.11.13 14:25:05) 
derdini sikiyim demiycem çünkü güzel bi noktaya parmak basmışsın. kadının eline bakılır arkadaş! uzun olmayan güzel tırnaklar, düzgün ince parmaklar, hafif tontiş bir el yapısı ile ince bileklerin kombini.

oyh.
  • kosun lan mevzu var  (01.11.13 14:25:52) 
ahahahha çok tatlı yazmışsın. Bence teşekkür et ve üzerinde durma. Zaten bir iltifat karşısında açıklamaya girişmene gerek yok.


  • yahepyahic  (01.11.13 14:26:31) 
Yakıştırıyorsan ve doğal davranacaksan tamam, ama kasacaksan hiç bulaşma oje falan sür.


  • redeath  (01.11.13 14:27:23) 
kişisel cevabım sadece.
takma tırnak olduğunu söyleseydi, gözümde biraz kokoş ünvanına yerleştirilirdi. kokoşta ağır kaçtı şimdi. biraz süslü gibi gelir. ama bak sadece ben öyle düşünürüm. yani tüm takma tırnak takanlar böyle demiyorum. herkes böyle düşünür de demiyorum. o ne düşünür bilemem. o yüzden tak ama söyleme

  • 1tam1ayran  (01.11.13 14:28:10 ~ 14:28:49) 
@redeath oje süremem minicik tırnaklarım :'(
@1tam1ayran evet ben bile kokoş diye düşünürüm açıkçası. ama çok süslenmeyi düşünmüyorum, doğal bi görüntünün yanında takma tırnak çok sırıtmaz heralde.

ben en iyisi laf uzicak gibi olursa 'evet ya bu ara takma tırnak kullanıyorum hoş oluyo' falan diye dünyanın en normal şeyiymiş gibi davranıp geçiştiriyim. çünkü sonradan anlarsa saçma bi durum olucak. bunun daha tekrar buluşma ihtimali var,takma tırnak nereye kadar dii mi
  • pikapika  (01.11.13 14:34:50) 
Takma tırnak kullanma. Ojelerin yer yer dökülmüş ve tırnakların yenmiş bile olsa bu sensin ve seni sevecek, sahiplenecek insan olanca şefkatiyle bunu kabullenecektir.
Üstelik, benimle buluşmuş olsan bunun üzerinden bir çıkarsama yapıp seni küçültmez ve seni ürkütecek yorumlarda bulunmazdım. Zaten sırf gözlem yapmış olmak için tırnaklarına laf eden bir adamla işin olmasın.

  • kalemdefter  (01.11.13 14:35:07) 
Minicik tırnakların var ve onlarını da yiyor musun :)
Takma tırnaklarla normal (çizmeyecek) boyuta falan getirsen..

  • redeath  (01.11.13 14:37:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.