[]

NFS Underground 2 vs Most Wanted (orj.) ?

Grid yükledim. 4-5 sene önce oynadığım gibi oynayamadım bir türlü. hassasiyet ayarı neyin hiç olmadı. yarışı bile bitiremedim olm.
Underground 2 yükleyeyim dedim. ilk Most Wanted'ı mı yüklesem?



 
grid genelde kasar. makina taş gibi olsun yine de bi eksik bulur, kasar.

ayarları düşür. hatta ayarları ellemeden sadece v-sync i ve anti aliasing i kapat. olmadı çözünürlüğü düşür. oyundan zevk almaya başlarsın akıcı olduğunda.
  • m hzen  (31.10.13 22:31:24) 
grid'i bana çok övenler oldu ancak kasmadığı halde oyundan pek bir zevk alamadım. önce underground 2 sonra most wanted derim. zira most wanted'den sonra underground 2 pek sarmaz. burada bahsettiğim nfsmw 2005'teki sürüm, yeni çıkan değil. yeni çıkanı diyorsan pek bir boka benzemiyor, hiç yüklemesende olur.


  • karisik hisli adam  (31.10.13 22:33:10) 
orj dediğin ilk most wanted heralde. ikisinden birini diyorsan most wanted tabi ki. bence ne iyi nfs'lerden biriydi. tuning'li nfs'lerin en iyisi. ilk önce diyosan underground 2 yi yükle çünkü karisik hisli adam'in dedigi gibi mw'den sonra o sarmaz.


  • xenophobe  (31.10.13 22:35:10) 
kasma yok, ayarlar düşük çalıştırıyor. araba tek dokunuşla sağa ya da sol duvara giriyor yahut hiç dönmüyor.
yoksa çok efsane oyun. sevmiştim.

nfs u2 bitmişti de MW az oynamıştım.
  • unalub  (31.10.13 22:36:53 ~ 22:39:48) 
underground 2 yükle bence gameranger üzerinden online oyna


  • mosquera  (31.10.13 23:17:45) 
mw oynamadıysan sakın sahneleri atlama. o canlandırma kısımları varya, onların tamamını izle.


  • karisik hisli adam  (31.10.13 23:39:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.