[]

yıl dönümü için beyin fırtınası

4. yıl olacak.aslında istediğim şu ; eve çıktı şu aralar. uzak mesafe bir de.böyle odasına evine falan konabilecek daima yanında olabilecek türden şeyler istiyorum ama aklıma gelmiyor.hani çookk ağır bir hediye olmalı demiyorum.aslında yıl dönümünden çok içimden geldi bu bir de.

misal masasında bir çerçeve olabilir vs vs vs vs..dediğim gibi aklımda yok hiçbir şey şu an.
bir fikir verin de sınavlar da başlamak üzereyken yorulmaktan kurtarın beni.sonra da güzel dileklerimi alın .)

hoşçakalın.. tiklerde buluşmak dileğiyle..

belirtiyorum..herhangi bir karakter düşkünlüğü yoktur.direkt belirgin bir özelliği de yok maalesef.zaten bu işimi zorlaştırıyor.erkeğe bu türden hediye düşünemiyorum asıl sıkıntım da o galiba.

 
masa lambası desem çok mu duygusuzca olur?


  • kakao  (31.10.13 21:50:45) 
yaşlar kaç? karşı taraf erkek mi kadın mı?


  • sen git ben geliyorum  (31.10.13 21:59:25) 
yaşlar 22 23
ben kadın tarafı oluyorum.

  • uzunuzunilgi  (31.10.13 22:01:02) 
erkek arkadaşnın sevdiği ne var mesela? marvel veya dc karakkerlerini sever mi? veya benzeri bir düşkünlüğü var mı? ona göre masasına koyabilecek bir şeyler söyleriz. şimdi lamba, çerçeve, not tutacağı vs den öte gitmez sanki böyle öneriler.

kakao+1 bana sevgilim tardisli masa lambası falan alsa heralde çok sevinirdim, çünkü hem tardisi çok severim hem de o masada sürekli durdukça sevgilimi hatırlarım ne bileyim. güzel fikir bence.
  • april12th  (31.10.13 22:04:53) 
ps3&xbox360 dan birini alabilirsin birde fifa14 çaktın mı yanına belki evlenme bile teklif edebilir.


  • mrthany  (31.10.13 22:32:12) 
visko yastık al. çok mu duygusuz oldu? çok rahat eder ama.
:)

  • physcos physcos  (01.11.13 00:42:18) 
erkeğe yapılması uygun mudur pek kestiremedim ama ben şu anki nişanlıma 1. yıl dönümü hediyesi olarak; ilişkimizin başladığı anın maketini yapmıştım. baya profesyonel maket malzemeleri aldım, günlerce uğraşıp yaptım. "o an" dediğiniz bir an da olabilir bu. malzemeleri de büyük kırtasiyelerde bulabilirsiniz, mimarlık öğrencilerinin bol olduğu yerlerde de bulunabilir.

çok sevmişti bu hediyeyi. hem emek verildiği için inanın çok daha değerli oluyor.

ama işte ben bunu bir kadına yaptım, erkeğe yapılınca ne kadar etkili olur bilemiyorum. bana yapılsa ben yine beğenirdim gerçi :)
  • gercek utu masasi  (02.11.13 09:52:33) 
23 yaşında ise okul ya bitti ya az kaldı, bitecek üniversite okuyarsanız. bu durumda güzel bir kalem alabilirsin. metal gövdeli dolma kalemlerin üzerine ufak, karakteristik fontlarla isim yazan bir iki internet sitesi var. eli ayağı düzgün bir dolma kaleme ismini yazdırıp ahşap kutularda verebilirsin. bence erkek için +10 charisma points


  • john lee hooker  (02.11.13 10:48:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.