[]

Arabanın altını vurdum,servise götürsem para verir miyim?

Geçen gün bir kaldırımdan inerken ciddi şekilde arabanın altını vurdum. Üzerine 150 km yol yaptım,göstergelerde bir problem yok ama içim rahat değil.Ne yapsam göstersem mi alt takımları bir servise? Kasko var ama servis bunun için ücret alır mı benden?




 
bişey olmamıştır muhtemelen. altından bakın. yağ falan da akıtmıyorsa sorun yoktur. ben de baya derin bir çukura girdim çıktım. bişey olmadı.


  • kakao  (31.10.13 21:34:08) 
sen gideceksin arabanın altına serviste baktıracaksın. servis bakım ücreti alır. garanti kapsamında değilse sanayide altına baktır. bir şey yoksa tamirciler para almaz. arabadan arabaya değişir altta neler olduğu.


  • inanmazsan inanma  (31.10.13 21:37:23) 
bende bayağı sağlam vurduydum inerken, kesin bir şey olmuştur dedim ama olmamış, düşündüğümüzden sağlam demek ki araçların altı.
kasko dahil olur mu ya da servis ücret ister mi onları bilemiyorum ama sanayideki usta hiç bir şey istememişti.

  • suq  (31.10.13 21:41:00 ~ 21:44:32) 
bu gibi durumlarda en kötü senaryolardan biri kartelin delinmesidir.Kartel delinseydi 150 km yol gidemezdiniz, motor yağsız kalır ve yatak sarardı.

Muhtemelen bir şey yoktur.Servise girerseniz İffet gibi cama kıstırırlar, alırlar da alırlar parayı...İlla İçiniz rahat edecekse tanıdığınız birinin tanıdığı bir ustaya götürüp bir bakıtın.
  • setra  (31.10.13 22:39:10 ~ 22:39:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.