[]

Dota 2 bir strateji sorusu

Selam herkese,

Biliyorum bir oyun sorusu sorduğum için dalga geçilmeye çok müsait bir durumdayım ama dota 2 oynayanlar public game çilelerini bilirler. Ben de noob'um şimdi yalan yok. O yüzden yardımınıza ihtiyacım var, sorum şu;

public gamede son 3-4 oyundur sürekli karşı takımda shadow shaman denen serefsize denk geliyorum. adamın ölmesi sorun değil ama o serpent ward skilli yüzünden kuleleri çok çabuk kaybediyoruz, bunun antisini ya da bunun özellikle bu özelliğinin early game'de icabına bakabilecek bir hero tavsiye ederseniz çok makbule geçer, şimdiden teşekkürler.

 
anti-mage


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (31.10.13 20:58:45) 
spirit breaker, slark, zeus liste uzar gider.


  • a darkness coming  (31.10.13 20:59:12 ~ 20:59:21) 
shadow shaman en ekmek herolardan, 500 küsür canla başlıyor fakat o ultiye yapacak bir şey yok adamı kesseniz bile o kuleleri alır o. oyunu direk bitirmek lazım uzatmadan.


  • yeni dunya duzeni  (31.10.13 21:04:42) 
gang atıp kastırmamak lazım. heroları saymışlar zaten yukarıda. karşı taraf da çok iyi değilse erken attırabilirsin bir şekilde ultiyi. kuleleri bir nebze korursun böylece.


  • bass solo take one  (31.10.13 21:22:56) 
rush'a iki alternatif çözüm vardır.

1- sen de rush yaparsın. bu oyunda tek rush herosu rhasta değil yani. alırsın death prophet, chen ne bilim natures prophet falan sen de alırsın kule. altı pushluyorsa sen de üstten gidersin olur biter.

2- erken ulti attırmak. bunun için rhasta'nın kendini koruyamayacağı herolarla çok ölmesini veya erken ulti atmasını sağlamak. bunun için aradaşlar yazmış zaten, spirit breaker, slark , naix(lifestealer), antimage, centaur, gibi herolar alıp direk çözüme gidersin.

bu tip herolarda olay bence kule vermemek değil, bir an önce bkb yapıp adamı deaktif duruma getirmek. skill kullanamazsa hiç bir şey yapamaz bunlar. misal ekmek diyebileceğimiz bir phantom asas sadece bir bkb ile rhastaya en fazla 3 vurur. rhastanın aldığı kulelere değil de carrynizin farmına bakmanız sizin için daha önemlidir. carryniz 15 dakikada bi bkb çıksa ondan sonrası için rhastanın yapabileceği çok bir şey yok zaten.

bu arada farkettim sürekli rhasta yazmışım. offical ismiyle shadow shaman demek istemiştim :)

ha ayrıca pudge iyi antisidir bunun. kule almaya geldiğinde kulenin yanına gizlen çek ısır yak bitti.
  • syozkn  (01.11.13 09:10:55 ~ 09:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.