[]

Bu leke gecer mi?

Malumunuz, Gezi olaylari sirasinda polisin yagdirdigi boyali mermiler vardi. Bunlardan biri Izmir'de bacagima isabet etmisti. Cok sevdigim likrali pamuklu bu pantolonumun uzerinde de bembeyaz boyasi kaldi. Cok yontem denedim, defalarca yikadim ama cikmadi. Kuru temizleme, sentetik tiner onerileri geldi ama denemedim bilmeden. Bu iki fotograftaki oluyor lekeler. Bunlarin cikmasi mumkun mu bir sekilde?




 
Mobil site azizligine ugradigimdan ekledigim fotograflar cikmamis. Pembe likrali pamuklu kumas uzerinde beyaz boyali mermi izleri var. Kurumus, sanki kazinsa cikacak gibi ama tabi ki onu da denedim.


  • asyamaris  (31.10.13 14:25:47) 
fotolar çıktı. bence kuru temizlemeye sorun bi.


  • brotha b  (31.10.13 14:32:01) 
eğer iddia edildiği gibi paintball toplarındaki boyadan içeriyorsa o boyalı mermiler, paintball sitelerinde yazdığına göre boya kıyafete bulaştıktan sonra 1 hafta içerisinde yıkanırsa çıkıyormuş. yıkanmazsa ne olur yazmamışlar ama.


  • kedili madam  (31.10.13 14:32:34) 
sentetik tiner geçirir muhtemelen. şirket boyahanesinde benim de üzerime o tip bir boya gelmişti, usta öyle dedi =)


  • john lee hooker  (31.10.13 14:50:42) 
Fotograflari ben goremiyormusum o halde. @kedili madam: olayin sabahinda yikadim ama cikmadi. Polisin kullandigi boyali mermiyle paintball mermisi ayni mi emin degilim ama.


  • asyamaris  (31.10.13 14:52:01) 
islak temizleme yerleri var. hemen her lekeyi cikariyorlar. gotur istersen, en fazla 10 tl odersin. cok seviyormussun, bosa gitmesin pantolonun.

rengi cok tatliymis nereden aldin? (ben de istedim)
  • evreka  (31.10.13 15:48:02) 
Kuru temizlemeye goturdum az once. Deneyeceklermis. Duvar boyasi degilse belki cikarmis. Bu arada pantolonu sayet Izmir'i biliyorsan, Bornova'da Kucukpark'ta Universite 2'den metroya cikan sokakta Change Butik var, oradan almistim. :) islak temizleme dedigin nasil bir sey? Izmir'de bulur muyum ki?


  • asyamaris  (31.10.13 16:44:42) 
Istanbul'dayim :( tuh.

Burada bir suru yerde gordum ben islak temizleme. Artik kuru temizleme yapan pek cok yer islak temizleme de yapiyor. Girip sorarak sansini deneyebilirsin bence. Buyuk iyi bir yer mutlaka vardir Izmir'de.
  • evreka  (31.10.13 16:58:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.