[]

pazartesi istifayı basıcam

artık birilerine çalışmayacağım. ama nasıl? arabamı satıp sermaye yapacagım. 22-23 bin ederi var. istanbul avrupa yakasındayım. kayınpeder tarafı organik tarımla ugrasıyor. onla mı işe girsem? silivri'de büyük baş alıp onları mı beslesem..

elektrik mühendisiyim


 
meslek?


  • whatsup  (31.10.13 12:18:01) 
bilmediğin işe girme.


  • nuisance  (31.10.13 12:19:23) 
o araba gitti. geçmiş olsun.


  • ozdek  (31.10.13 12:21:06) 
organik tarimi ogrenmen faydali olur, isleri iyiyse onlar icin calis. iyi de anlasabiliyorsan zaman gelir devir de alabilirsin. onemli olan isi ogrenmen. isini ciddiye almalisin, her ne yapacaksan


  • idexo  (31.10.13 12:23:07) 
@idexo su an onlara satışta yardım ediyorum. cok güzel calısıyorlar cok da güzel kazanıyorlar. hani beni de cok sevdiler. 2 kişinin yapacagı işi yapıyorum onlara. başladım başlayalı satışlar da arttı. kendi işim gibi sahiplendim vallahi.


  • salahaddin  (31.10.13 12:25:19) 
derler ki aileden yada arkadaşlarla iş yapma.


  • jedilance  (31.10.13 12:33:47) 
kusura bakma ama 22-23 bin lira hiç bir halta sermaye olmaz.


  • lancelot du lac  (31.10.13 12:46:28) 
kimsenin dediğine bakma. organik tarım öğrenilmeyecek şey değil. öğrenirsin. belki çok getirisi olmaz ama en azından denemiş olursun.

ayağın toprağa basar. elin bir şeyler yetiştirir. en azından mutluluk verir. istanbul'un içinden kurtul. silivri'ye git. hatta köyünden bir arsa bul, uzak yerlerdeki arsalar daha ucuz. kuş sesi dinle lan.
  • thracian  (31.10.13 12:46:53) 
bulunduğun şehirdeki tekno parklara git. 23bin tl var. organik tarım işine girmek istiyorum bununla ilgili projeniz veya tavsiyeniz var mı diye sor. çok büyük ihtimalle sizi birilerine yönlendireceklerdir. bu yolla tekno parklardan öenmli bir maddi destek de bulabilirsiniz. bazı projelerde %100 geri ödemesiz hibe veriyorlar. bilginiz olsun.


  • yemrem  (31.10.13 12:53:01) 
hayvan işine girmede n'aparsan yap. git tekel bayi filan aç.


  • nedendir bilinmez  (31.10.13 13:09:03) 
kayınpederle çalış, bilmediğin sektörde ticarete atılma. hayvancılıkla ilgili bi yazı okudum geçenlerde, bu işe giren herkes batmış iflas etmiş devlet yurtdışından ithal hayvan mı getirmiş o yüzden malları elinde kalmış falan.


  • innerbliss  (31.10.13 13:12:43) 
bilmediğin işe girme +1

insanlara uzaktan hayvancılık ve ekim-dikim işleri çok kolay geliyor fakat bilmeden, normal çalışmadan 2-3 misli yorulmayı göze almadan kendinden fazlasıyla ödün vermeden bu iş olmaz. eskiden çilek tarlamız vardı. gerçekten ama gerçekten çok meşakkatli bir iş. alım-satım ticaretle uğraşılabilir. ama onun içinde çıkış sermayesi az. döndürmek için de onun 2-3 katı olması gerek. (siftah yapmadan kapatılacak günler olacaktır.)
  • kakao  (31.10.13 13:15:58) 
kosgebin desteklerine bak, işkurun girişimcilik olayı vardı onlara bak.. mutlaka bak ama. o 23 bin tl olur sana 100 bin tl. Şirket batırmış biri olarak konuşuyorum burda.


  • anonymice  (31.10.13 13:30:43) 
22-23 bin ile cep telefonu aksesuar falan girebilir misin diye düşünüyorum..

belli olmaz. bazı yerlerde çok gideri var.
mühendissin. elinden teknik iş geliyorsa, (tek atımlık kurşun) istanbul çevresinde veya dışında (marmara) raylı tente olayına girebilirsin.

isteyenden ölçü alıcaksın, kahveden 1 adama 50 lira yövmiye verip 2 kişi takıcaksın alüminyum zaten zorlanmazsın. 10 bine al 20 bine tak olayı yapılabilecek yegane iş. detay istersen tillahını verebilirim.

onun dışında varımı yoğumu satarım diyene izmir'de alimünyum kromat, galvaniz kaplama işine girsin derim. batarsanız tüm malvarlığımı hibe edeceğime dair noter huzurunda anlaşma yapabiliriz. bu kıyağımı unutmayın..

imkanım olsa ben girecem. 1 profil kaplamaya istanbul bursa ankara 1 hafta gün veriyo. izmir ve çevresinde yapan bir allah'ın kulu yok.
  • nudistadam  (31.10.13 14:57:30) 
sahiplendiysen neden olmasin, akrabalarin aralarinin bozulmasi profesyonel ve etik olmamaktan oluyor. ya da profesyonel olmasa da herkes kendine yontmak yerine herkes ailenin cikarini gozetirse kolay kolay sikinti cikmiyor.

birbirinizi suistimal etmeden calisirsaniz bu bir firsat bence. organik gida populer gunumuzde. ust gelir grubuna hitap ediyor hem. hic degilse pazari ogrenirsin pazarlama tarafinda oldugundan. oralarda baska firsatlarla da karsilasabilirsin. kayinpeder etikli, ahlakli adamsa hayirli olsun : )
  • idexo  (31.10.13 17:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.