[]

İşte Üniversiteli 20 lira aidat kesmişler

Şimdi ekstreyi kontrol ederken yeni farkettim. Arada 20 lira geçirmişler.

Bu konuyla ilgili açılmış olan duyurulara baktım. Sanırım alabilen olmamış. Yeni düzenleme falan geldi diyorlar.

Alabilen oldu mu son zamanlarda?

 
geçen ay aldım daha yeni.
mail attım siteden öğrencilik boyunca para almıcaz dediniz şimdi bu ne diye, 1 hafta sonra cevap geldi işte onlar masraf cart curt diye, ama sonraki ayın ekstresinde +20tl olarak gözüküyor. geçen sene de böyle olmuştu

  • jedilance  (31.10.13 02:24:08) 
ben bizimkilerin kart aidatını almıştım böyle. tüketici hakem heyetine dilekçe yaz iade etmezlerse. öyle çok karışık bi dilekçeye gerek yok aynen burada yazdığın gibi, biraz daha detaylı olayı anlatıcaksın.


  • jangbogo  (31.10.13 03:01:22) 
Kredi kartı mevzusunu bilmiyorum da, benim bankamatik hesabımdan 48 lira hesap işletim ücreti tarzı bir şey kesmişlerdi. Cebimde öğrenci belgem ile gittim, "bu kart öğrenci kartı, neyi nerden kesiyorsunuz hocam?" dedim. 2 saat içerisinde geri yatırdılar. Ama kredi kartında da işler böyle yürür mü bilemiyorum.


  • 2pacalypse now  (31.10.13 03:39:01) 
Telefonla aradım hani almayacaktınız dedim hemen iade ettiler. ne dilekçe ne başka bir şeyle uğraşmadım.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (31.10.13 08:56:15) 
tüketici heyetine gittim . dilekçe yazdım ve diğer ay geri aytmıştı benimki de .


  • goldberg  (02.11.13 14:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.