[]

Sağ elimi kırdım

Sanıyorum ki www.eksiduyuru.com elimi bi yumruk sonrası böyle kırdım. Sanıyorum diyorum çünkü röntgen filmlerini vermediler gece 3te acile gittim röntgene de doktor bilgisayardan baktı.

Neyse şu an alçılıyım en kısa zamanda nasıl kurtulurum? Süt ve süt ürünleri diyorlar başka?

Bi de acilde genç bi doktor vardı yerine oturttu falan ama ben pek güvenemedim sizce başka bi doktora da gitmeli miyim? yoksa 10 gün sonra normal kontrole gidim bir şey çıkmaz mı?

 
paca yemek de iyilestiriyormus diyorlar kirigi, catlagi.


  • nax  (30.10.13 23:10:50) 
abi kırık kırıktır kralı da gelse kırığın onarım aşamalarını hızlandıramaz. konrtole mutlaka git kesinlikle hatta belli döenmlerle git


  • batman degil betmen  (30.10.13 23:13:04) 
kırık yanlış kaynarsa ağzına sıçar ilerde. git bi doktora tam kaynamadan baksın o da. kelle paça @nax'ın dediği gibi iyileşmeyi hızlandırır bunun yanında yapacağın pek bişey yok.

eline sağlık güzel yumruk atmışsın
  • GibsonRules  (30.10.13 23:13:45) 
sağ el işaretli yerin solundaki yer kırılmıştı benim de, tabi beslenmenin etkisi muhakkak vardır ama elin alçıdan çıktıktan sonra başlıyor işler. baya bir hafifleyecek elin. pek kıpırdatmak istemeyeceksin. bol bol sıcak su sabunla masaj yap. elinin içinde sıkmalık toplardan al bol bol antreman yapman lazım. ne kadar üzerine gidersen o kadar çabuk iyileşiyor. çok kısa sürede topluyor el.


  • monkey  (30.10.13 23:14:38) 
kemik suyu katılan bilumum yemekler de hızlandırır. denenmiş yüzde yüz olumlu sonuçlar alınmıştır.


  • inanmazsan inanma  (30.10.13 23:18:26) 
boksor kirigi deniyo buna


  • rentts  (30.10.13 23:22:26) 
benimkini de acildeki hemsire yapmisti. ama benim parcali kirik degildi. kirilan kemik yerinde sabitti, ucu asagi dogru donmustu sadece. 20 gunde iyilesmisti. kendim cikardim alciyi. cikarinca o alcidaki yuzuk ve serce parmagimi oynatamamistim. e 20 gun sabit kalmaktan kitlenip kalmislar. doktora gittim hemen, sicak suyun icinde yavas yavas bulasik sungeri sikarak alistirma yap 1-2 hafta demisti.


  • osuruklu  (31.10.13 12:02:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.