[]

Sizce başörtülü vekiller yarın meclise girince ne olacak?

Sb




 
hiçbir şey olmaz. silivriye tıkılan darbecilerden sonra kimsenin cesareti yetmez.

bir şeyler yapmaya kalkışan olursa, gereği yapılır.
  • hepiniz oleceksiniz  (30.10.13 20:57:09 ~ 20:57:53) 
bi bok olmaz ya. su turbana bu kadar takilmanin ne manasi var anlamiyorum. girerse girsin abi. baska bir olumsuzluga sebep olursa o zaman konusulur. yillardir turban turban basimizin etini yediler ya. takin girin nereye giriyorsaniz da herkes kurtulsun.
ayrica su muhalefetlerin turbana takmasi da ayrica sacma. lan birak adam girsin. tek istedigi bu zaten. o kadar sey olmus, ulke bir turban yuzunden mi elden gidecek?

okullarda zorunlu din egitimi su turban olayindan belki on kat daha fazla onemliyken bunun konusulmasi iktidarin tam da istedigi sey.
  • bohr atom modeli  (30.10.13 21:00:25 ~ 21:01:35) 
bir şey olmayacak bence. olmasın da. mecliste travesti, transseksüel vekilleri görebileceğimiz günler gelir umarım. başörtülü vekil çok umrumda değil açıkçası şu durumda.


  • nathanieltroy  (30.10.13 21:18:54) 
Saçını erkeklere göstermeyecek kadar dindar bir kadının 400 erkeğin içinde dolanması bana ters geliyor. İnançla da bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, başı açık olunca müslüman olunmuyor demek kadar çirkin ve vicdansız bir yorum düşünemiyorum.
Ama soruya cevap vereyim, bu koşullarda chp'nin yapabileceği bir şey yok. Dolayısıyla bir şey olmayacak. Bu yarın için böyle. Ama sonra ne olacak, memleket Malezya'ya zaten döndü, daha kötü nereye gider bilmiyorum.
Ha tabii, daha kötü diye bir şey de yok aslında. Örneğin özgürlük açısından bakarsak, bu kadın kara çarşafla da girebilir meclise esasen. Kara çarşaf kötü, türban iyi de diyemeyiz. Sonuçta, inandığı için kara çarşaf giyiyor, saygı göstermek lazım bu mantıkla...
  • firez  (30.10.13 21:20:01 ~ 21:40:21) 
@kara papuc

inciswf.com

cevap:

ne olacak ki başörtüsü türban olunca ne değişiyor hala anlam veremiyorum yav.
  • patr  (30.10.13 21:22:59) 
Çocuklarımızın utanarak anacakları bir devir kapanmış olacak.
Akp ise en büyük kozunu son kez oynamış olacak, bu nedenle yeni söylemler geliştirmesi gerekecek.

  • johan sebastian  (30.10.13 21:44:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.