[]

sigara bagımlılıgı

yaklaşık 1 aydır hergün 4-5 dal sigara içiyorum ama anca oda biri uzatınca
2 kere paket aldım.hergün dediğime bakmayın gün geliyor 3-4 gün içmiyorum bile
fakat bi türlü bağımlı olamadım.tabiki isteğim bağımlı olmak değil fakat acaba nerde yanlış yapıyorum veya insanlar neden bu kadar çok seviyor.
içime çektiğimide düşünüyorum

 
demeye kalmadan bağlanmış olursun..


  • fallopian  (30.10.13 17:37:23) 
bir şeyler ters gitmeye başlasın canın sıkılsın ya da cok mutlu ol o sigara arka arkaya yanmaya başlar;) tadını cıkar hepimiz ölücez:)


  • monkey  (30.10.13 17:38:13) 
1 ayda bağımlı olunmaz.


  • isimsiz uye  (30.10.13 17:39:07) 
Ben yaklaşık 1 yıldır içiyorum. Günde 2-3 dal falan. Bazen 7-8 tane içiyorum bazen 3-4 gün içmiyorum.

Bağımlı olmak nedir bilmem ama ben de bağımlı değilim galiba. Sigara güzel kafa yapıyor az içince, ondan dolayı içiyorum. Genelde ikinciyi yakınca yarım bırakıyorum hatta. Güzel gelmiyor.
  • aguilas negras  (30.10.13 17:48:20) 
dönem dönem içmiştim hiç bağımlı olmadım. içime çekemiyordum muhtemelen. neyse artık yapmıyorum öyle şeyler.


  • kirazıseviyorum  (30.10.13 17:48:28) 
tam en tehlikeli bolgedesin. en kotusu de zaten bagimli olmayacagini dusunup icmeye devam etmek. ben 2 sene boyunca haftada en fazla 1 paket ictim. haftada 1 paket de gunde max 3 dala denk geliyo. ne artirdim ne azalttim, cok guzel boyle diye dusunuyodum.ama elime firsat gectigi ilk anda artirmaya basladim. suan gunde 1 paket olmasa da eskiye nazaran baya fazla iciyorum.

ozet: biraz daha devam et bagimlisin zaten :)
  • yilki ati  (30.10.13 18:03:23) 
mal mısın ?


  • kendihalindekiyaratık  (30.10.13 18:46:34) 
bağımlı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun bence.


  • trajikomix  (30.10.13 18:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.