[]

zenit 12xp de double exposure

için hilemsi bir şey var mı? yoksa illa filmi geriye mi sarmamız gerekiyor. eğer illa filmi geriye sarmamız gerekiyorsa kaç tur çevirmeliyim kolu?




 
mantıklı fakat objektif kapağım yok ama başka bir şey uydurulabilir. çok aydınlık bir şey çıkmasın sonra ama? film: sb iso:50

sıkıntı olmaz diyorsan hatta flaşı farklı açılardan kullanarak farklı şeyler yaratılabilir.
  • seksli harf  (30.10.13 17:51:06) 
pozometre kullanmadığımdan pilleri değiştirmedim. :)

film yavaş olduğundan diyaframı sonuna kadar da kısarsam karanlık olmaz mı flaş kullanıyorum ama film yavaş ve flaş sonuç itibariyle anlık ışık verecek.
  • seksli harf  (30.10.13 18:27:29) 
bunda basılı tutma değil. denklanşörün altında gibi bir yerde. basıyorsun bir buçuk poz mu ne sarıyor. ilk sarmanın payı yani. bu yüzden aklıma geldi ama fazla sardıracağı için saçmalar dedim. :)

bu arada kapak yok ben de. :) siyah bir t-shirt kullanırım. kapkaranlık oda da yapacağım için bence kapağa da gerek yok aslında. ilk poz için flaş patlatırım, ikinci poz için de tekrar flaş patlattım mı tamamdır işte. al sana d.e. :)
  • seksli harf  (30.10.13 18:48:52 ~ 18:49:32) 
şahane 2 fikir var akımda d.e. için ama tripod yok.

makineyi nasıl sabitleyebilirim? bunun için bi fikrin var mı? gsdf
  • seksli harf  (30.10.13 19:07:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.