[]

tablette android mi ios mu?

film, müzik, multimedya bir yana müzik yazılımı gibi konularda kullanacağım. iki sistemin de artıları eksileri var elbet ama memnuniyet ve kolaylık açısından hangisi tercih edilmeli? fiyat/performans da ayrı bir konu tabii. ios'un her uygulamasına sürekli para bayılmak gibi bir durum söz konusu mu?

tablet modeli önerirseniz ayrıca bir sevindirirsiniz.


 
Android. Yeni 10" nexuslari bekle derim. Eger 7" alaaksan yeni nexus 7 guzel. Filmleri itunesdan almak gibi bir niyetin yoksa bilgisayarindan ios'e yuklemek tam bir iskence. Belki daha kolay yollari vardir lakin biraz arastir bunu, cidden buyuk sikinti. Ote yandan androide utorrent kurup dogrudan filmleri indirebilirsin. Android'de pek cok iyi uygulamayi bedava bulabiliyorum sahsen, ios i bilemeyecegim.


  • fortisvita  (30.10.13 13:24:42) 
nexus 10 yardırıcı imiş evet. müzik yazılımı konusunda ios bir tık daha önde fakat multimedya olarak işkence gibi görünüyor.


  • alm est  (30.10.13 13:37:01) 
tabi ki ios. ozellikle tablette. uygulama acisindan bir tik degil bir yuzyil onde. ipad kullanmamis biri android tableti cok begenebilir normaldir. hangi marka olursa olsun tablet zaten guzel bir olay.

ama is uygulama konusuna gelince ios bambaska. gerci bu biraz tableti ne sekilde kullanacaginiza gore degisiyor. paso dizi izleyecekseniz ya da ne bileyim candy crush oynayacaksaniz fark yok tabi. ama muzik yazilimi, icerik uretimi gibi konularda android alirsaniz pisman olursunuz.
  • joelskellington  (30.10.13 13:52:38) 
ya da soyle soyleyeyim, ios'taki uygulamalari bilmediginiz icin pisman olmazsiniz belki ama tatmin de olmazsiniz :) Fikir vermesi acisindan suraya bi bakin derim: www.pcmag.com

Dosya aktarimi konusu da evet android kadar kolay degil. Ama bence oyle asiri zor falan da degil. biraz daha uzun suruyor sadece.
  • joelskellington  (30.10.13 13:56:12) 
ios


  • himmet dayi  (30.10.13 14:06:45) 
  • joelskellington  (30.10.13 14:54:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.