[]

Reggae gruplar aranıyor ??

Jeramiah Ferrari , Soja vb gibi sevdiğiniz reggae/rock/alternative grupları var mı önerebileceğiniz ? Favori parçanızla beraber önerebilirsiniz =) ???

örn:
www.youtube.com

www.youtube.com

ps: kalkıp bob marley falan demeyin ama bana,onu bilmeyen ölsün :D ..

 
bilirsin belki ama sattas'ın irie şarkısı iyidir. reggae alemi ne düşünür haklarında bilmiyorum ama şarkıyı seviyorum ben.
www.youtube.com

  • baba jo  (30.10.13 01:17:48 ~ 01:20:39) 
Vayy,sevdim hocam eyw :D .. Başka arttıran ??


  • yqzkrttpli  (30.10.13 01:19:17) 
Biraz daha farklı bir eksen ama ENTU dinledin mi hiç?

www.youtube.com
  • godless frog  (30.10.13 01:38:33) 
İşte bunu seviyorum.
www.youtube.com

edit: Bi de bu vardı.
www.youtube.com
  • Skey295  (30.10.13 02:18:14 ~ 02:29:51) 
Nas & Damian "Jr. Gong" Marley - As We Enter www.youtube.com


  • talemon  (30.10.13 06:20:35) 
www.youtube.com
Chezidek - Call Pon Dem

GTA IV'te de çalardı hey gidi..
  • ayakkabi bagciginin ucundaki plastik  (31.10.13 16:56:39 ~ 16:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.