[]

hoşlandığı sanılan hoş kızın çok da sallamaması

eksiduyu.ru adresindeki duyuruyu açmıştım. her adımı bildirmek hoş değil belki ama kararsız kaldım. kızın da zamanında beni hoş bulduğunu biliyorum ancak yakın bi zamanda biten bi ilişkisi olduğu için beni yavaş yavaş tanımak istediğini öğrenmiştim (arkadaştan). ben de benzer bir durumdayım ama hem biraz olsun birbirimizi tanımak adına hem de eskiyi de unuturuz diye kendisiyle whatsapp aracılığıyla biraz biraz konuşur olduk. sohbeti hala sıcak samimi ama ben o gün ona mesaj atmamışsam öldür allah mesaj göndermiyo:/ ben de dayanamayıp bi laf atıyorum ortaya muhabbet olsun gibisinden. okul işlerinin yoğunluğu nedeniyle kahve teklifim havada kaldı, ikinci kez sormaya da çekiniyorum. napayım bi akıl verin, montla mı şaapıym, bi süre ses etmiym mi? not: kız da benim gibi sessiz sakin




 
sabret
sabret inci tanem.

  • lorenzen  (29.10.13 22:58:58) 
daha fazla yüz göz olmaz. bırak o yazsın , kahve teklifini unutmadı isterse gelir veya kahveye gelmez başka birşeyler yapmak ister. olacağı varsa bu işin olur kızdan adım gelir.

ilerisi içince : topu her zaman kızlara atın arkadaşlar. kahve içmeye didelim mi ? deme hayır derse reddedilirsin ve ona muhtaçmış gibi onu çağırmış olursun , kahve içmeye gitcem haberin olsun canın sıkılıyosa bana katılabilirsin de. sen canın sıkılıyosa bana katıl sıkılmıyorsa katılma ben sen olmasanda gitcem bak demiş olucaksın. veya kıza bir süpriz yap bişeyler yap kahve sözü al ve daha sonra hiç çağırma. kızın zaten sana bir kahve sözü bahanesi var , eğer seninle buluşmak isterse kahve ısmarlıcam sana sözümü tutcam gel der.
vb. şekillerde olaylara girin. kızlar baskıyı sevme baskıyla elde edilemez üstlerine gitmeyin istiyorsalar zaten geliyorlar. 1 adımdan fazlasını atmayın.
  • zlatanibrahimovic11  (29.10.13 23:03:47) 
üzerine çok düşme derim. bi adım geri at, o sana doğru bi adım atarsa yürürsün..


  • kertenkelebek  (29.10.13 23:04:44) 
hacı o yazmıyorsa sen yazacan. tabi sende bu kızı istiyorsan.. bence arayı soğutma, havadan sudan bahsedin işte her gün.


  • copy paste  (29.10.13 23:06:52) 
Bi kere daha sor, geliyosa gelsin, gelmiyosa tak pıçaa, boşa vakit kaybetme. Sana kız mı yok?

(Tecrübeli bi abi)
  • naufrago  (29.10.13 23:12:30) 
Sen daha da üstünü düşüp dikkatini sündürcem diye uğraşma mont candır doktor


  • motions  (30.10.13 01:09:48) 
okul işlerinin yoğunluğu ne zaman bitiyor öğrenip o zaman buluşalım mı diye sormak mantıklı olabilir. o zamana kadar da bence hiç boşuna sorma ama her gün mesaj atmanı öneririm. kızı gerçekten istiyorsan ondan mesaj atmasını beklemesen iyi olur çünkü onun da kafa muhtemelen "benimle gerçekten ilgileniyorsa her gün mesaj atar" şeklinde çalışıyor. cevap atmadığı olursa bence bir iki gün hiç yazma sonra tekrar mesaj at. yoğunluğu bitince yine hayır derse bence 1-2 hafta hiç yazma sonra tekrar sor. yine hayır derse yapacak bi şey yok.


  • sycrnnt  (30.10.13 01:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.