[]

lg g2 mu note 2 mi ?

merhabalar efenim,
alternatiflerimi minumuma indirgediğimde en çok bu ikisi arasında kaldım.
ama androidlerin güncelleme olayını bilmiyorum beni bi' 3 yıl filan götürebilirse pek âla olacak. bu konuda çok çektim iphone 3g ile.
klasik şeyler için kullacağım; fotoğraf, oyun, internet, whatsapp, harita vs.
hangisi daha idealdir uzun süreli kullanım açısından ?
bir de g2'nun fiyatı birazcık daha düşer mi ?

 
ben epey inceledim, lg g2 çok iyi diyolla.
touchwiz sucks!

  • naufrago  (29.10.13 22:19:14) 
lg iyi de allahım bir telefonun şarjı bu kadar mı çabuk biter. iki üç gün kullandım hayattan soğudum.

ekleme: genel olarak lg için dedim modele bağlı değildi.
  • kirazıseviyorum  (29.10.13 22:19:53 ~ 22:39:48) 
Note 2. Sarz suresi super.


  • 0dy  (29.10.13 22:21:17) 
note 2 kullanıcısı olarak ve yazdığın kullanım amacına bakarak g2 derdim ama uzun süreli olarak note2 nin üzerine tanımam. ama yine de gün içinde şarj olayını ekran parlaklığı ve güç tasarrufu modu, kullanmadığın zamanlar mobil veri ve wi-fi sürekli kapalı tutarak şarj süresini maksimuma çıkarabilirsin. kullandığın zamanlarda ise tam güç çalıştırırsın.

ben yine g2 derim. benim note 2 alma amacım telefonun adından kaynaklanıyor bu arada. note alıyorum.:)

bu arada sanırım internetten alınca ve bozuk da çıkmazsa kutudan 7 gün içinde cayma hakkı diye bir şey var. al kullan birkaç gün. beğenmezsen koşulsuz iade et. ama almadan önce alacağın yeri iyi seçmen lazım...

ya da dur dur; şöyle diyeyim ben eğer büyüklüğünü sorun etmeyeceksen note 2 diyorum ya. g2 de neymiş.
  • kisa bisey olsun istemistim  (29.10.13 22:39:03 ~ 23:24:00) 
lg g2


  • king lizard  (29.10.13 22:39:15) 
hocam 3 yil goturmesini istiyorsan son donanim daha mantikli. diger bircok etken de g2 diyor zaten. note'un buyuk ekranina ve kalemine ihtiyacin yoksa g2 al ama telefonum guncellenmedi diye aglama. guncelleme ile kucuk degisiklikler gelecektir, telefon kendini yeniden yaratmayacak.


  • lorenzen  (29.10.13 22:46:04) 
tam da sizinle ilgili bir entry var eksisozluk.com

Not: ben de şu an lg g2 kullanıyorum ve oyum ondan yana.
  • sheeper  (29.10.13 23:03:43) 
sarjsız hicbir seyin keyfi yok be dostum. note 2 kullanıcısı olarak note 2 diyorum. bakıyorum herkesın bir elinde telefon diğerinde sarj aleti. performans olarak da lgnin note 2den 'cok' daha iyi oldugunu soylemesin bana ki bence daha iyi note 2.


  • cokponcik  (29.10.13 23:20:33) 
lg'nin değil snapdragon s800'ün "çok daha iyi" olduğunu söylüyor insanlar ki tüm test sonuçları böyle diyor. lg şöyle lg böyle diye önyargı saçmayın etrafa lütfen. pili 3000 mah, kullanım süresi de gayet uzun. arka kapaktan ses gelmesi var bazı kişilerde, onun dışında sorun duymadım.


  • montreal  (30.10.13 12:11:38 ~ 12:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.