[]

marmaray

duyurudaki bazı kişilerin bunu akp karşıtlığı olarak nitelendiriceğini bile bile yinede soruyorum noldu şimdi abi istanbuldaki tüm trafik ve ulaşım sorununu çözücek bi proje gibi lanse edildi hayatında istanbula gitmiyecek bir kesimin oy vermesi için hacılar hocalar eşliğinde açılışı yapıldı(laik bir ülkenin metropolitan bir şehrinde) o kadar para harcandı sahilde görüntü kirliliği oluştu peki değdimi sizce ?




 
değmedi, değmeyecek bence. gozle gorulur bır farklılık da olmayacak kopru trafıklerınde.


  • cokponcik  (29.10.13 20:39:16) 
değdi de neye değdi orasına bakmak lazım!


  • fempusay  (29.10.13 20:47:01) 
aslinda iyi proje ama care olmayacagini projeyi yapanlar ve tayyip erdogan da biliyor zaten. temelde goz boyama.
istanbul icin guzel bir sey yapacaksa nufus azaltma politikalari uygulamasi gerekir. bu tarz cakalliklarla secim kazanirsiniz, care sunmazsiniz.

  • bohr atom modeli  (29.10.13 20:47:15) 
değdi. metrobus için de aynı muhabbetleri yapıyordunuz. şuan metrobus ler kalksa istanbul felç olur.


  • start over  (29.10.13 20:49:25) 
metrobusun ise yaradigini dusunen hic 45 dakika metrobus beklememis angutlara gore muhtesem proje.
bana gore degil. cunku ben kucukken bir sekerle kandirilan cocuklardan degildim.

  • bohr atom modeli  (29.10.13 20:53:46) 
metrobüs yapıldığı zaman otobüs seferleri azaltıldı diye biliyorum yani mantıksal olarak bi değişiklik olması imkansız. Ayrıyeten nüfus politikası konusuna katılıyorum bende


  • denizrocket  (29.10.13 20:57:53) 
hiç istanbul'da bulunmadım ama bence şöyle bişeye yol açabilir bu kadar büyütülerek lanse edilmesi:
Kırsal kesimden ya da taşradan kente göçün başlıca sebepleri yol su elektrik eğitim sağlık yetersizliği ve işsizlik. Bunu öyle bir anlattılar ki sanki istanbul cehennemdi ve bununla birlikte zıp diye pırt diye cennete dönüşecek. Buna kanan, ya da çeşitli sebeplerle kafasında soru işareti olanları şehre çekecek bu. Trafik belki daha beter bile olabilir böyle olursa.

  • dafaiss  (29.10.13 21:22:59) 
Tek çözüm ist. Nüfusunun azaltilmasi. Oyle bir şeyse ya uzun vadeli bir politika ile yapilabilor ya da kisa vadeli. Hwr iki durumda da bunu yapan parti tekrar secilmez. O yuzden maalesef böyle devam edecek. Okumaya ist gelen kac kişi geri memleketine dönüyor?


  • efrasiyab87  (29.10.13 22:03:56) 
5.5 milyar usd lik yerin altından geçen göz önünde bile olmayan şey için "göz boyama" diyenler var çok komik..amerikada boğaz kadar önemli geçiş olmayan yerlere adamlar bu tür geçitleri 20 yıl önce yapmışlar..akp yi sevmiyorum yazın samimi olun..projeye bok atmayın..hele bir bitsin bakalım


  • kerem75  (30.10.13 08:35:48) 
ahaha bu sabah gördük sanırım nasıl bir proje olduğunu.ahaha


  • denizrocket  (30.10.13 12:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.