[]

Marmarayın Açılısı

Marmarayın açılısında bir çok ülkenin başbakanı var ,Bu proje uluslararası büyük bir oneme mi sahip,Normalde sadece basbakan açardı açılışları,Neden geldiler onlar?




 
japonya başbakanı var. çünkü japonlar yaptı. aslında tüp daldırma daldırma biçimi önemli bir işlem. nat geo'da da belgeseli var ya da cnn int e haber olabildi. başka bir ülkenin başbakanı falan varsa yannız goy goydur o.


  • sparkle kiddle  (29.10.13 15:45:24) 
istanbul dünyanın gözdesi. hükümet aleyhtarlığı ile gözleri iyice kararmışlar göremiyor lakin gerçekten büyük bir proje. böyle günlerde olsun, ihtilaf noktalarımızı kenara koyup birlik beraberlik manzarası sergileme basiretini gösteremiyoruz. keşke göstersek.
keşke sayın kılıçdaroğlu da olsaydı orada, sayın bahçeli de, diğer parti temsilcileri de...
düşmanlarımızı çatlatsaydık.
  • hicazkar  (29.10.13 16:27:08) 
öncelikle londra ile pekin'in birbirine bağlandığı falan yok. zaten rusya üzerinden londra'dan pekin'e trenle gitmek mümkün.
www.raildude.com

japonlar işi yaptıkları için diğer adamlarda yancı. proje istanbul için önemli ama dünya için tırt. ingiltere-fransa arasında manş tüneli varken kim 1.5km lik tünele uluslararası öneme sahip diyebiliyor anlayamıyorum.
  • faaip de oiad  (29.10.13 16:38:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.