[]

İzmir'de gece nereye gitsek?

adeta bir kazanova edasıyla soruyorum ama durum şu: 2, 3 arkadaş cumartesi öğlenden pazar gecesine izmir'de olacağız. hayatımda ilk defa gidiyorum, çok görmek istiyordum. duyuru'da da, web'de de gidilecek yerlere örnekler yazıyor ama gece gidilecek güzel mekanlar/barlar nerede var, tavsiye verirseniz çok sevinirim.

bu arada kısa ziyaretimize sıkıştıracağımız görmeden dönme diyeceğiniz yerler varsa da söylerseniz süper olur.

teşekkürler şimdiden!

edit: 3 sap değiliz abi:/

 
barlar için kıbrıs şehitlerinde gazi kadınlar . Kime sorsanız gösterir zaten alsancakta . Klasik öneriler olacak belki ama .. Karşıyaka çarşı , bostanlı iskele , bornova küçükpark-büyükpark , tarihi asansör , kızlarağası han'ında kahve , konak meydanı kemeraltı falan . Ha bir de unutmadan buca'ya sakın gelmeyin :) İyi gezmeler şimdiden


  • tsubasa  (29.10.13 15:36:02) 
dıptıs dıptıs kafepi kordon


  • Troll  (29.10.13 15:44:30) 
3 sap alırlar mı bilmiyorum ama kordonda 404 ve barcelona yı tavsiye ederim. amaç karı kız kaldırmaksa tabi.


  • ground  (29.10.13 15:47:05) 
kordon, küçük park, kıbrıs sehitleri.


  • cokponcik  (29.10.13 15:49:13) 
pazar sabahi kahvaltı için inciraltina gider herkes, ama siz karsiyaka ya gidin, mavisehir e yakin barikci barinagi var. iki simit boyoz biraz da beyaz peynir alin. cay söyleyin, arkanizi binalara dönüp denize bakarak körfezin tadini cikarin.


  • atmacaged  (29.10.13 16:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.