[]

iphone 4'den 5'e gececem. tüm özellikleri, programlari, datayi,SMSleri vs

yeni iphone'a gecirmek istiyorum. mümkün mü?

yani iTunes'da backup yapsam sonra o backup'i iphone 5'e restore etsem hersey 4deki gibi olacak mi? bilhassa SMSleri kaybetmek istemiyorum.hatirasi var!

ikisi de iOS 7 o yüzden avantaj zannimca. var mi bi subtle sey peki dikakte tmem gereken?

 
garanti olsun diyesoyle yap.

1. itoolsdan tum datayi pcye yukle
2. itunes dan tum datayi pcye yukle
3. iclouddan tum datayi cloud hesabina aktar
  • dokunmakalbime  (29.10.13 11:24:27) 
sagol kardas.
iTools bilmiyodum.
SMS galiba isi bozuyo. foto, music filan ok de.
  • rusdemezale  (29.10.13 11:35:22) 
itoolsdan mesajlari da alabiliyorsun.


  • dokunmakalbime  (29.10.13 11:38:31) 
(yoksa) icloud hesabı oluştur ve automatic backup u aktif hale getir. Yeni telefonunun kurulum ekranında backup dan mı yükleyeyim yoksa yeni telefon olarak mı kurayım diye soruyor.


  • fatalstorm  (29.10.13 11:55:45) 
iCloud daha mi maharetli yani?

Notes vardi eskiden, direkt laptop'la sync edilebiliyordu. sonra iCloud'a gecince sogumusdum misal.
sagolun. makbul'e gecik bilgiler.
  • rusdemezale  (29.10.13 12:13:13) 
itunesa hesabınla giriş yap. telefonunu pcye tak. solda çıkan telefon adına sağ tıkla satın alınanları aktar de. O bitince sağ tıkla yedekle de. 4le işin bitti. 5i tak. Restore et. Restore bitince yedekten geri yükle de herşeyin geri gelecek.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (29.10.13 12:40:41) 
iCloud'a yedekle. Birebir ne varsa (fotolar hariç) direkt yeni telefona aktarıyor. HER ŞEY aynı oluyor arkaplanına kadar. Yeni denedim hatta.


  • roket adam  (29.10.13 12:51:24 ~ 12:51:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.