[]

Uykuda konuşmak -

Bayramdan döndükten sonra yurtta odada 3 kişi kalmaya başladık. Uykuda konuşuyormuşum. Konuştuğumu biliyordum ama her gece olduğunu bilmiyordum. Bir şeyden çok etkilendiğim de konuştuğumu zannediyordum. Meğer öyle değil her geceymiş. Neyse şu son 1 hafta odamda kızlar sürekli bu gece konuştun şöyle dedin böyle dedin diye söylüyorlardı. Başta doktora gitmeye karar vermiştim yok ya normal olabilir felan dediler gitmedim.

Normal bir ses tonuyla konuşuyormuşum dönerken felan bir şeyler diyormuşum her dediğimi anlamıyorlarmış ama duyduklarını söylüyorlar. Dün sabah 5 gibi arkadaşım ayakta beklerken görmüş yatağın yanında ayakta dikiliyormuşum. Tuvaletten geldiğimi zannetmiş ama yarım saat felan öyle kalmışım. Korkmuş sonra yatağa kıvrılıp yatmışım. Anlattığında ne diyeceğimi şaşırdım. Baya kötü hissettim kendimi yarım saat ayakta dikilmek. :/ Yok mu bu saçma şeylerin tedavisi doktora gidicem ama uyku ilacı verirse kullanmalı mıyım bilmiyorum. Yataklarımızı yan yana mı koysak , öyle bişey olduğunda gece beni de uyandır diye konuşmaya başladılar moralim bozuldu iyice.


 
nöroloğa git bence.


  • rock n roll  (29.10.13 10:34:55) 
biraz daha bekle bence devam ederse görün doktora. ara ara her insana olabiliyor stresli, uykusuz zamanlarda vs.


  • hayal fazlasi  (29.10.13 11:53:29) 
Başlarda gülüp geçiyordum şuan çok rahatsız oldum dışlanmış gibi hissettim yok yatağımızı yan yana mı koysak felan demesi. Baktılar baya moralim bozuldu sonradan toparlamaya çalıştılar işte seninle alakası yok seni öyle ayakta görünce korktum beni öyle görsen sende korkardın dedi. Sinirlerim bozuldu rahatça uyuyamıyorum acaba bu gece napıcam diye düşünmekten.


  • GizliÇikolata  (29.10.13 12:32:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.