[]

telefondan anlayanlar bayana bi yardım ..

merhaba dostlar,

ben ögle tatillerinde , yolda falan telefondan dizimag vb internet sitelerinden online dizi izlemek istiyorum. Aynı zamanda bilgisayarımdan mp3 atıp dinleyebilmeliyim. Bunun için alınması lazım gelen telefon iphone 5s midir yoksa samsung note 3 mü.. ya da bunlardan hiçbiri ile bu sitelerden dizi izleme sansım yok mu ? bi aydınlatıverirseniz.. teşekkürler :)


 
aynı anda hem dizi izleyip hem mp3 mü dinleyeceksiniz ? eğer böyle birşey yapmayacaksanız samsung s4 derim.


  • melancholyman  (28.10.13 19:36:48) 
yolda online izlemek zor olur. hem bağlantı kesilir hem de masraflı olur ama istiyorsanız izleyebilirsiniz.


  • ontheroad  (28.10.13 19:43:02) 
bana iki telefonla da dizimag gibi sitelerden video izleyemeyeceğim söylendi, yanlış yani kesin öyle mi ? iphone için program vs yüklemek gerekecek mi ? not sevgili kara pabuç kadına desem süper olacak sey nedir yahu ? hayatın mı değişecek..


  • chezsoi  (28.10.13 19:55:55) 
dizi-mag.com/m sitesinden hiçbir uygulama yüklemeden dizileri izleyebilirsiniz. mp4 çalabilen tüm telefonlar yapabilir bunu. illa son teknoloji ürünü note3 ya da 5s olması gerekmez. ama para bok diyorsan 5s öneririm.


  • himmet dayi  (28.10.13 20:06:53) 
teşekkür ederim arkadaşlar , ben yurtdışındayım kontratlı alacağım . ne alsam aynı para o yüzden almışken uzun yıllar gitsin diye düşündüm. kara pabuç ani cıkısım için özür dilerim. bi an ööeehh oldum :)yani ne alıyoruz şimdi ? :)


  • chezsoi  (28.10.13 20:42:08) 
teşekkür ederim.. :)


  • chezsoi  (28.10.13 20:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.