[]

Yüzme havuzuna gideceğim. Sorularım var.

Denizde filan yüzdüm ama ilk defa havuza kaydoldum. Bazı sorularım var:

1) Hangi malzemeleri yanımda götürmeliyim?

2) Uzun şortu nedense bir türlü kendime yakıştıramıyorum. Mayo mu alsam? (Erkeğim)

3) Sağlığım için korunmam, dikkat etmem gereken şeyler var mıdır?

Sizleri çok seviyor ve iyi bayramlar diliyorum.

 
şort, havlu, tamam. kafana, ayağına bi şeyler gerekiyorsa, oradan verirler. uzun şort derken, normal dar kesim deniz şortu alırsın, dizüstü, gayet de şık durur.

sağlık sorununa gelince, bunu kimse temin edemez sana. gittiğin yer kaliteliyse, suyu devir daim yapıyordur, ilaçları eksik olmuyordur. kafaya pek takma o açıdan.
  • nezaretten taharet  (28.10.13 14:18:55) 
su altında gözlerini açamıyorsan gözlük de lazım.
havuz öncesi ve sonrası duş için ayrı havlu alırsan iyi olur.
kesinlikle su yutma. ıykk
  • kakao  (28.10.13 14:27:18) 
1) terlik, bone, mayon, havlu(lar)ın, ve duşta kullacağın şeyler.

2) gideceğin havuza bağlı. bazıları hoş bakmıyor slip mayolara. :) diz üstü hafifçe dar olanlar gayet rahat bence. sen bilirsin yine de.

3) terlik zaten çoğundan koruyor saçma da olsa. duştan sonra kurulanma olayına önem göster, benim saçım uzun tam kurulayamıyorum sürekli hasta oluyorum. mecburen çıkışta 1 saat oturuyorum içerdeki cafede.
  • zazazaraeta  (28.10.13 14:27:35) 
1- havlu, bone, gözlük, havlu, şampuan, terlik.
2- arkadaşlarında dediği gibi boxer gibi olanlardan al. ben hatırlıyorum daha 10-11 yaşlarında iken amatör yarışmalara katılıyorum hocam antremanlarda slip giydiriyordu. çok utanıyordum o yaşlarda. gerçi şimdide giymem.
3- lens falan kullanıyorsan havuza girmeden çıkart. aklıma başka birşey gelmedi.
  • lathspell  (28.10.13 14:40:27) 
eğer slip mayo şartı olmayan bir havuzsa gitme. Hijyen bekleme öyle bir yerden. Deniz şortuyla girilebilen havuzlarda ciddi hijyen sıkıntıları oluyor.

Slip mayo illa ki bacak kısmı açık olacak diye bir şey yok. Bunun çeşitleri var. Eğer amacın performanssa (sürekli yüzdüm mesafeyi ve süremi iyileştirmek istiyorum diyorsan) parana kıy performans mayolarından al. nasıl bir şey bu dersen www.wigglestatic.com

gözlük al. Antifog olanından alırsan rahat olursun. Speedonun antifog spreyleri de var ama güzel bir speedo gözlük alırsan yıllarca kafan rahat olur.

Hafif bir havlu al. Havuz havluları var, çok ince, çabuk kuruyorlar. Bir de Duştan sonra kullanmak için iyi bir havlun olsun. 2 tane havlu iyidir.

Bir adet terliğin olsun. bu terlik başka bir yerde giyeceğin terliklerden olmasın. Sadece havuzda kullan.

Son söz tekrar söylüyorum deniz şortuyla girilebilen havuzlardan (mümkünse) uzak dur. Hijyen sorunları oluyor.
  • godsparticle  (28.10.13 15:04:27) 
valla hacı,
bir kere sağlıkla ilgili testleri isteyen bir yere git.
bone ve gözlük şart.
havluydu blmem neydi onları ince ince yazmaya gerek yok.
nasıl şort beğeniyorsan öyle bir şort al hacı.
  • seyduna6687  (28.10.13 15:24:57) 
1. gözlük ve boneyi unutma sakın, gerisi söylenmiş zaten.

3. havuzdan 1 saat önce bir şey yememiş ol, yoksa istifra etme riskin var.
  • zgrydn  (28.10.13 15:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.