[]

Amerikadan iphone getirtmek istiyorum ama...

amerikadaki bir akrabamdan iphone istedim.Şimdi sorularım şöyle..
1) Bunu bana kargoyla yollayabilir mi yollayabilirse gümrükte kalır mı??
2) Gelecek telefonu türkiyede kaydettirmek için kaç para vermem gerekir?

birileri beni aydınlatırsa sevinirim..

 
1)kargoyla yollar gumruk e takılır aynen geri döner.(gumrukte vergi falan ödiyeyim gibi şeyler yok telefonlar için.)
2)Kaydettirme işini parayla yapanlar var mı bilmiyorum ama pasaport lazım son 2 ay içinde yurt dışından giriş yapmış.

  • rurouni  (14.04.09 19:11:37) 
son 1 ay icinde yurda giris yapmis birisi pasaportu ve telefonun faurasiyla turkcell ekstra'larda 5 YTL'ye kaydettirebilir. turkcell abonesi olmasi gerekmiyor.


  • jerith royal  (14.04.09 19:43:31) 
compumaster'a mesaj at. bir duyurusunu gördüm %20 kar ile istenen bir şey olursa amerika'dan getirebileceğine dair bir mesajı vardı.


  • atrin  (15.04.09 08:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.