[]

İsviçreli bir insanı Ankara'da nerede gezdirebiliriz? çok acil :(

şöyle azıcık entel ve pahalı olmayan mekanlar var mı bildiğiniz?




 
çok teşekkürler. peki başka var mı bildiğiniz böyle bir yer? kızılayda olmasa mükemmel olur.


  • niente  (28.10.13 08:08:33) 
evet kebaba götürücez zaten. :)


  • niente  (28.10.13 08:23:59) 
mekan tavsiyesi: Bahçelievler 3.caddede şantiye diye bir cafe bar işlevi de gören bir restoran var. dekorasyonu-ortamı entel sayılır, ve yiyecekler aşırı lezzetli.ayrıca kızılayda da değil, mis. hamburgerlerinden yiyin hatta


  • le fate ignoranti  (28.10.13 08:25:16) 
grazie mille. kesinlikle aklımda olacak. ulusta yerde gördüğü pislik kartvizitleri telafi etmeye çalışıyorum.


  • niente  (28.10.13 08:30:15) 
kebap meze yedir. patlicanli yemeklerin güzel yapilabilecegini görünce sasiriyorlar.
isvicreliler entel degil cogunlukla köylüdürler. entel sonradan görme türk öküzüdür.

  • fleshbloodmore  (28.10.13 08:46:14) 
kocatepe'de tenedos veya orta dünya


  • ikametsiz  (28.10.13 08:46:46) 
Bahçeli'de Bigos var. Hamburgerleri şahane. Ortam güzel.

Beşevler'de Big Baker var. Götür mıhlama yedir, yanına da limonata içir.

Entel dantel bunların ikisi de.
  • gzg  (28.10.13 09:06:49) 
Ne kasıyonuz? Siz İsviçre'ye gitseniz onun sikinde olur mu acaba? Gel sana en meşhur Turkish fast food tecrübesi yaşatıyım diyip dehleyin döner ekmekleri!


  • compadrito  (28.10.13 09:48:11) 
ille yemek içme mi lazım? koç müzesine götürün, görülesi bir yer.


  • sadun.net  (28.10.13 10:19:17) 
hepinize teşekkür ederim.
compadrito, evet biz isviçre'ye gitsek onun sikinde olur. kendisi kibar biri ve alelade bir yerde ağırlamak istemeyiz. dönerin de lahmacunun da farkında. buna rağmen ekmekleri senin deyiminle dehlemem ona.

  • niente  (28.10.13 10:24:04) 
bestekar'daki mangal, kebap açısından gayet iyi. onun dışında tunus civarındaki gaga manjero ve pancar'ı deneyebilirsiniz. la bebe diye bi mekan açılmış yine tunus'ta; ancak isminden tiksinip hiç denemedim henüz. dışarıdan güzel bir yer gibi.

tunalı'daki café des cafés, bülten'deki cafe bien ve yine bestekar'daki cafe lins benim kafamdaki entel kafe tanımına en net oturan yerlerdir :)

rakı balık vs. için yine tunus'ta üst katlarda maihane diye bir yer var. gidenler iyi diyorlar.
  • starborn  (28.10.13 10:37:05 ~ 10:40:46) 
aylak madam ve orta dünya geldi aklıma


  • ranta  (28.10.13 11:06:25) 
cafe botanica bence yemek için götürebileceğiniz çok hoş bir yer. kavaklıdere'de, iç mekan çok hoş dediğiniz entel tanımına da uygun bence.
yemek dışında cermodern, daha önce belirtildiği gibi koç müzesi gezdirebileceğiniz yerler arasında. anıtkabir'e götürmüşsünüzdür diye tahmin ediyorum.
onun dışında mesela kavaklıdere'de yemek yerseniz giderken seğmenler parkı'na uğrayabilirsiniz çay falan içersiniz biraz oturup veya uzak demezseniz eymir gölü'ne götürün, isviçre'nin yeşiline hasret kalıp bunalmasın iyice buralarda.
  • calaquendi  (28.10.13 11:45:22 ~ 11:46:34) 
bilkente goturun.aksamina da konser varsa ona kalin. isvicreliler cok severler duzenlibakimli yerleri. Bilkentte guzel yemeginizi de yersiniz, yuruyus de yaparsiniz..


  • dnznc  (28.10.13 15:32:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.