[]

İphone çağrı geldiğinde

Eşimin iş telefonu iphone. Biz androidciler telefona gelen çağrı olsun, viber cevapsız çağrı yada mesaj olsun email olsun bildirim ışığımız yanıyor. Şimdi bu iphoneda bu olay yok galiba. Peki bu sıkıntı olmuyor mu. Yani benim telefona cevapsız bir hede geldiğinde ve ben ona bakamadıysam ve bunu kullandığım telefon hiçbir şekilde bana bildirmiyorsa herhalde kafayı yerdim. Nedir bu işin olayı




 
kafayı yemeye gerek yok.sesini duyarsın duymazsanda alt tarafı tuş kilidine basıp ekrana bakabılırsın. rahat ol alt tarafı telefon şampiyon. kafayı yeme.eşine lazımsın sen


  • tadutadu  (28.10.13 01:25:04) 
Tuş kilidine basıp ekrana bakmak. İyiymiş. Vay anasını, 2000 liralık telefonda bildirim hedesi yok demek. Bak bu çok hoşuma gitti. Daha da güzeli ilk gelen cevabın "apple koymadı o yüzden gereksiz" tadında olması. O yüzdn applecılarla billur geçiyoruz yahu. Hala anlamadınız mı.


  • beholderrulez  (28.10.13 01:36:15) 
Sjdkkfkfnfkfkfkfkf 2000 lira note 3e verip ilk haftadan kasıyorsa asıl ben ona yanarım hocam. Saate bakmak için kilit ekranına baktığımda tüm notificationları görürüm zaten :) ayrıca kasmıyor demezsen seviniriz pls android forumlarında herkes ağlıyor,realistik olalım


  • GibsonRules  (28.10.13 01:54:22) 
Bir iphone 5 kullanicisi olarak olmasindan yanayim ama yok. Zaten bu iphonelarin kronik sorunu home ya da tepedeki tusun bozulma ihtimali. O yuzden ikide bir basmak istemiyorum. Bildirim ledi olsa iyi olurdu cidden.

Ama sirf bu yok diye de android almam acikcasi. Olsun o kadar diyip geciyorum.
  • halitkin  (28.10.13 02:15:33) 
o zaten bir iPhone olduğu için ondan kopamazsın,
arada bir mutlaka bakarsın telefonuna.
androidlerdeki gibi kenara atıp bırakma yok iPhone'da.
O yüzden yanıp sönen ışık gerekmiyor.
  • michael_knight  (28.10.13 02:17:44) 
jailbreak yaptıysanız kameradaki flashı belirli bir frekansda yanıp söndürebilirsiniz. telefonum jailbreakli olmasına rağmen hiç ihtiyacım duyup da yüklemedim.


  • cek  (28.10.13 06:46:00) 
bildirim vs icin uretilmis iphone kiliflari mevcut. gelen arama aninda boydan boya tum telefon yanip sonmeye basliyor bakana kadar. cok cok pahali da degildi.

telefon bildirim isigi resmen aglayip zirlayan bir bebek haline getiriyor telefonu. sen bakana kadar isik renk degistirip yanip sonuyor. biliyorum ki arayan gerekli bi insan degil, belki de bilerek acmiyorum ama illaki o isik normale donsun yeni bir bildirim olursa gorebiliyim diye menuye girmek zorundasin. ayrica ben 1999'dan bu yana onlarca telefon kullandim, kiminin bildirim isigi vardi kiminin yoktu ancak devamli yanip sonen bir isik (ozellikle samsung'un eski tuslu mavi isikli telefonlarinda) insani rahatsiz edip dikkatini gayet bozabiliyor.

ekleme: bir de bu isik havayla calismiyor, her ne kadar cok cuzzi miktarda da olsa bataryadan yiyor. ne gerek var abi? zaten 7/24 elinin altinda alet ister iphone ister android ister nokia 3310.. max uc dakika gec gorursun bildirimini..
  • foolrules  (28.10.13 10:04:15 ~ 10:09:29) 
Micheal knight +1


  • cassidy fairylady  (28.10.13 11:29:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.