[]

Amerika dostum sen kimsin ?

Öncelikle o kadar uzakta olup ta bu kadar ortadoğuda söz geçiren devlet yok .Malumunuz oralarda arjantin,meksika ,brezilya gibi ülkeler varken biz neden hep USA tarzı ve onları örnek alıyoruz..Zihnimizde neden hep onlar var ? Ortadoğuya kadar giriyorlar tüm dünyayı esir alıyorlar .. Nedir bu ? .. Süper güç lan diyorsunuz anladık yok mu başka marifetleri ...




 
burger ve steakleri harika


  • GibsonRules  (27.10.13 22:21:25) 
her ortadogu olayinda bu ulke ciktiginda ben ister istemez sınır komsularimizdan biri diye nitelendiriyorum amerikayi.

bu arada amerika dunyanin abisi o yuzden hem ortadoguda, hem uzakdoguda, hem afrikada her yerde bunlar
  • exlibris  (27.10.13 22:23:25) 
vallahi bu zihniyetten ben yoruldum arkadaş. bireysel algılama sen de tüm böyle diyenlere gelsin; bir kere geliyoruz dünyaya güzel bulduğumuzu yeriz, giyeriz, izleriz taklit ederiz. amma kasılıyorsunuz ya. güçlüler işte herkes de beğeniyor ye iç yaşa. on kişi amerikayı boykot edip hayatımızdan her şeyi silsek bi halt olacak sanki. bi ara da starbucks ne dert oldu herkese, vay neden bir kahveye x lira, yapsınlar da içmeyelim oradan. mocha diye gelen aynı buzlu kahve diye gelen aynı ne söylesen aynı ürün geliyor. ciddiyetsiz herkes çünkü, çeşitlilik değil kazık ön planda. daha sayayım mı bilemiyorum.


  • kirazıseviyorum  (27.10.13 22:24:05 ~ 22:25:53) 
çevrene şimdi bir bak, kaç tane amerikan malı kaç tane türk malı göreceksin ?


  • facebook  (27.10.13 22:32:51) 
  • ermanen  (27.10.13 22:38:44) 
işte bunlar hep holivuud

@facebook çevredeki hemen hemen her şey çin malı :b
  • nax  (27.10.13 22:49:40) 
insanları kontrol etmesini, uyutmasını iyi biliyorlar hacı. bir örneği de başımızdaki işte fedailerini uyutuyor işine bakıyor B) "onları örnek alıyoruz" derken tam anlayamadım hocam. hayat tarzı olarak mı başka bir şekilde mi?


  • patr  (27.10.13 23:05:43) 
Mind Manipulation
Media Manipulation
Political Manipulation
Economical Manipulation

Bu konuların anlattığı herşeyi yaparak.

Amerika sosyal darvinizm temelleri üzerine kurulmuş, doğal seleksiyon ile kafası çalışmayanları ve güçsüzleri toplum katmanlarından elemiş bir ulustur. Şu anda koloni dönemiyle aynı vahşi yapı yok gibi dursa da, yönetim katmanları, yani Amerika'nın dümenini elinde tutanlar, yüksek oranda bu hanedanlıkları sürdüren insanlardır.

237 yıldır, başarının, çok çalışmanın ve en önemlisi kurnazlıgın desteklendiği bir toplumun, diğerlerine egemen olması çok doğal bence.
  • Gkcn  (27.10.13 23:39:07) 
Rekabete açıklıkları,temel farkları millet olmayışları da onları farklı kılmış bunca zaman. Amerika iyi bir fikir.


  • rn  (28.10.13 22:48:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.