[]

Dunya gercekten kucuk

Baslikta oldugu gibi bu tezi kanitlayan ve basinizdan gecmis olay veya olaylar zinciri var mi?

Ornek: arkadasinizin bir dugunune gidiyosunuz, orda eski sevgilinizi yeni sevgilisiyle goruyosunuz yada ne biliyim doktorunuzun annenizin ilkokul arkadasi cikmasi gibi (tabi bunu her iki tarafta bilmiyor) vb. ornekler

Bunlardan daha farkli olaylar da olabilir tabi.

 
litvaya'da erasmus yaparken tanıştığım ispanyol bir kızla, 2 sene sonra new york'ta, times meydanında karşılaştım. bildiğin plansız karşılaştık yani.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (27.10.13 15:04:39 ~ 15:04:51) 
1. daha önce birlikte olduğum iki kişi onlardan sonra sevgili olduğum çocuğun en yakın arkadaşı çıkması. ve aslında sevgilimin beni daha önce o çocukla takılan bir kız olarak bilmesi.
2. hikayelerimi okuduğum bir çocuğun daha sonra hikayede anlattığım kızla başka bir ülkede denk gelmesi. anlattıklarımdan dolayı o hikayedeki kızın arkadaşım olduğunu anlaması. kızı baya tribe sokmuş yaptıklarını hayatını biliyorum diye.
3. ev arkadaşımın şu an ki sevgilisiyle daha önce internnetten konuşmuştum ve çocuk bana fotoğraf yollamıştı beni görmemişti ve şu an ev arkadaşımla sevgili bunu bilmiyorlar. söylesem mi bilmiyorum başka da kesin vardır
  • glori  (27.10.13 15:09:00) 
van'da liseden tanıdığım ve sonra hiç görüşmediğim bi arkadaşla isveç'in küçük bi şehrinde yolda yürürken karşılaşmam.


  • brkylmz  (27.10.13 15:11:29 ~ 15:11:50) 
1. bir şekilde buluşamadığım sürekli ertelediğim bir arkadaşımı 3 günlüğüne gittiğim başka bir şehrin en kalabalık caddesinde üstelik gece karanlıkta gördüm.
2. fransada bir eğitimde tanıştığım almanyalı arkadaşımı beşiktaş iskelede gördüm; buraya yerleşmiş hiç ilgisi yoktu halbusi.
3. istanbulda yaşayan eski sevgilimi, gezi parkı olaylarında Hyde parkta gördüm; eğitim için londraya gelmiş.
  • jimjim  (27.10.13 15:12:46) 
belçika'da bir arkadaşımın doğum günü partisine gittim. öyle çok yakında değildik ama davet etmişti gideyim dedim. neyse partide kızın tekiyle konuşmaya başladık. kız benim fransa'daki yakın bir arkadaşımla aynı yerde çalışıyormuş.

işte ben fransa'da şu işi yapıyorum dedi. ben de aa benimde bir arkadaşım aynı işi yapıyor dedim. tam olarak ne dedi? anlattım. aa ben de aynısını yapıyorum dedi. hangi şehirde dedim. marsilya dedim. aaa ben de marsilyada çalışıyorum. ismi ne. ikimiz aynı anda özlem dedik. baya güzel olmuştu.

sonra kız döndükten sonra özlem'e anlatmış. özlem beni aradı, gülmekten ölmüş bir şekilde.

öyle işte.
  • katruska  (27.10.13 15:23:42) 
lisedeki dil ve anlatim hocami(istanbul) izmir cesme'de tatil yaparken gormek. ayni plajda yuzduk hatta.
tatilden geldikten sonra cesme'ye yerlestigini ogrendim kendisinin. saygilarimi sunuyorum kendisine...

  • papillon7  (27.10.13 15:26:28) 
dünyadaki herhangi bir kişiye en fazla 6 kişi uzaktasın gibi bir teori vardı bkz. eksisozluk.com


  • feykalade  (27.10.13 15:48:52 ~ 15:49:18) 
lise arkadaşımla chicago'da shet mi shed mi akvaryumunda karşılaşmam. ikimiz de work and travel ile gelmişiz aynı şehirde çalışmışız gezmeye de chicagoya gelmişiz meğersem.


  • rhollor  (27.10.13 16:07:10) 
@feykalade ben onun 3 kişiye düştügünü duymuştum.


  • kakao  (27.10.13 16:08:24) 
iki sene önce tanıştığım ve iki senedir en yakın arkadaşım olan kişiyle bambaşka bi yerde, küçük bi şehrin küçük bi ilçesinin hastanesinde 1 hafta arayla doğmuş olmamız.


  • meyve parcacikli kadin  (27.10.13 16:08:57) 
work and travel yaparken tanistigim bir arkadasin dedesiyle benim dedemin evlerinin koyde yan yana olmasi. dedesinin lakabini anneme dogrulatip emin olmustum.

bir de bundan 9 sene once universiteye kayit yaptirirken sirada tanistigim ayni bolume kayit yaptiran bir arkadas vardi. yurtta tam ust katimda kalirdi. benim ilkokuldan, ortaokuldan ve dersaneden cesitli arkadaslarimla lisedeyken ayni siniftaymis megersem.

su anda fransa'da doktora yapiyorum. enstitude calisan insanlarin fotograflarina bakarken itir esen'e acayip benzeyen bi kizi gormustum. ofis arkadasim oldu. megersem onunla da dogumgunlerimiz arasinda 1 gun varmis. benden 1 gun buyuk hatun :)

gibi boyle sevimli tesadufler :)
  • osuruklu  (27.10.13 16:32:08) 
lise 2. sınıf arakadaşım litvanya'ya erasmusa gidiyor ben de o yıllar da fransa' da yaşıyordum, paris'te buluşup gezecektik ama görüşemedik 1yıl sonra gökçeada'da denize girerken karşılaştık.


  • monsieur turti  (27.10.13 16:44:59) 
kuzenimle champs elysees de yolda karsilasmistik. onun da pariste oldugunu biliyordum ama ne telefon ne internet sene 98.

yazliktan bir arkadasimla brighton da bir gece klubunde karsilastim.

yine uzun zamandir gormedigim yakin arkadasimla copacabana da karsilastim. gerci tam karsilasmadik, bulustuk ama ikimizinde ayni anda orda olmasi ilginc.

casinodaki en sevdigim poker kurpiyeriyle singapur havaalaninda karsilastim. gerci ayni turnuvaya gidiyormusuz :)
  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (27.10.13 19:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.