[]

Piyade olmak bu kadar kötü mü :( :)

magosa'da kısa dönem piyade er'lik çıktı da.
ilk kez piyade olarak aratmak aklıma geldi, millet yapılabilecek en boktan askerlik olduğunu söylemişler. heralde doğru da söylemişlerdir.

boku yedim yani ha? :)

 
bişi olmaz 5,5 ay en kötü ne olabilir allaşkına sonuçta savaş yok ufukta.


  • rentts  (27.10.13 14:02:09) 
Ben de Kıbrıs'ta havacı er olarak yapıcam. Sorduğum herkes Allah'tan piyade değilsin diyor.

Anladığım kadarıyla tek zor tarafı sabah akşam spor ve bi kaç azar işitme?
Ama ben bu cümleyi onlara kurduğumda "hee sen öyle san" diyorlar.
Peki o zaman neyi kötü diye sorduğumda hep geveliyorlar.
  • c0sh_kun  (27.10.13 14:06:17 ~ 14:07:06) 
ben sana en boktan askerliğin ne olduğunu söyleyeyim. doğuda bir ilçede 4 ay boyunca -25 derecede gece 2-4 nöbeti tutmak, 1 gün bile güvenlik nedeniyle yasak olduğu için çarşı izni olmadan yapmak her gün aynı 50 adamı görmektir.


  • kelepir  (27.10.13 14:07:32) 
sizin söyledikleriniz de doğru hocam. zaten ben en azından doğu gelmedi, millet -40 derecede askerlik yapacak diyip duruyorum.

bizim sporlar çok ağırmış galiba ama en fazla 1 ayda alışılır.
pislik konusu can sıkıcı gözüküyor.

yani şu pislik ve spor dışında bi olumsuzluk ben de çözemedim. başka şey varsa da yazmıyorlar nete.
  • tchuck  (27.10.13 14:10:51) 
Askerliğin iyisi kötüsü olmaz, askerlik kutsal bir görevdir. (Ne kadar günümüzde gereksiz olsa da)
Hayırlı teskereler şimdiden(Ne de olsa zaman geçmeye mahkumdur.)

  • redeath  (27.10.13 14:18:44) 
pislige de alisirsiniz, spora da. askerdeki pisligi yasamazsaniz, sivildeki temizligin kiymetini nasil bileceksiniz?

kurdugunuz mantik cok saglam. hem Kibris hem de kis mevsimi. iklim ne kadar korkutucu olabilir?

ben donmak uzere koyluler tarafindan bulunup, yamali koylu yorganina sarilarak kurtarilmis er gordum. (gurmay basganina soyledim diye bi dayak yemedigim galdiydi!)

dua edin de gomutaniniz iy ciksin. gomutan kotuyse, Kalender orduevinde askerlik yapiyo olsaniz bile, orayi cehennem eder size...
  • compadrito  (27.10.13 14:19:45 ~ 14:21:09) 
baya taşak kokmuş bu duyurunun altı haahha
olm abartmayın allaşkına ben 12 ay yaptım ülkenin en boktan yerlerini de biliyorum en iyi yerlerini de... en boktan sandığın yer bazen en rahat edeceğin en rahat sandığın yer de en ağzına sıçılacak yer olabilir. tamamen ilk amirine bağlıdır askerliğinin nasıl geçeceği. aynı gerçek hayatta olduğu gibi.

  • rentts  (27.10.13 14:33:34) 
Kibris genel itibariyle siki bir yerdir. Egitim agirdir is coktur asker azdir. Oturacak zamani zor bulursunuz. Telefon pahalidir suyun tadi kotudur dus icin su sinirlidir
.denetlemeler siki gecer bu sebepten spor agirdir. Asker az olduğundan nobet çoktur. Carsi bazi yerlerde 2 haftada birdir. Hep
YagMur yagar ve camurla ugrastirir. Kamuflaj tek oldugundan kurutma derdi vardir.
Tum bu kotulukleri babacan bir komutan cikar eksiden artiya cevirir. Iste burada sizin kisiliginizon planda. Tembelseniz,goze batmadan kaytaramiyorsaniz, cok yakiniyorsaniz, aglamakli konusuyorsaniz, komutanin ddediklerini yapmiyorsaniz o askerlik bitmez. Uyanik olun komutanlardan herhangi birinin gozune girin. Boluk komutani olur boluk astb.i olur uzman cavus olur cavus olur. Bu dmeek degil ki kendinizden taviz verin. Size verilen isi layigi ile yapin. Yalan konusmayin. Bitmistir o askerlik rahat geçer.

341 istihkam onbasi -Pirhan kibris
  • ykyt  (27.10.13 14:40:29) 
evet en boktan askerlik piyadedir geçmiş olsun


  • essoist  (27.10.13 15:10:54) 
Komutanına göre değişir. Bu arada t bag sen bir adama hdd yollayacagim diye parasini alip floppy disk yollamışsın üstüne hala duyuruda misin yahu.


  • efrasiyab87  (27.10.13 15:36:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.