[]

Google adsense çeki?

Bu çeki Citibank dışında komisyonsuz ya da insancıl bir komisyon miktarlı bozdurabileceğim bankalar hangileri?




 
eft de alabilirsiniz aslinda?


  • astaroth  (14.04.09 13:14:04) 
evet eft olarak almanız en güzeli olur. hesabınızdan eft bilgilerinizi güncelledikten sonra adsense-tr@google.com a mail atarak çeki iptal etmelerini ve parayı eft olarak göndermelerini isteyin. hesabınızı doğrulamak için hesabınıza bir miktar para yatıracaklar ve bu paranın miktarını girmenizi isteyecekler. 10 gün içinde halledilir diye tahmin ediyorum.

ya da illa çek almak isterseniz döviz olarak değil TRY olarak alın. 11 tl ye bozuyomuş onları citibank. elinizdeki çeki başka nasıl bozdurursunuz bilmiyorum valla webmaster forumlarında 500 tane konu var da kimse cevap verememiş
  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (14.04.09 15:19:04) 
Malesef çek elime ulaştı. Dolar olarak kesilmiş durumda. 100.5$

Garanti yaklaşık 90 lira komisyon istedi. Citibank bulunduğum şehirde yok. Bu yüzden farklı bir banka sormaktayım.
  • alkolik imam  (14.04.09 16:23:03) 
100 dolara 90 lira komisyon nedir yahu? zaten 120-130 lira eder çekin karşılığı. çeki bırakıp gitseymişsiniz. al kendin tahsil et, masrafı da içinden al, üstüne de çorba içersin diye.

bankalar da bir acaip.

cevap olmadı ama yazasım geldi.
  • kibritsuyu  (14.04.09 17:23:04) 
yolla bana ben sana bozdurup göndereyim. Ama ne kadar masraf alırlar bilemem.citi yani ne kadar masraf alır bilemem.


  • liberal  (14.04.09 17:57:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.