[]

Cildiyecilere bir soru?(Roaccutane içerir)

Merhabalar. Roaccutane tedavisi görüyorum. Sırtımda sivilce bol olduğu için başladım. Tedavinin 8.ayındayım ve günde 80mg a kadar çıktım. Yaklaşık bir aydır böyle. İşin çok kötü kısmı sırtımın kısmen düzelmesine rağmen popomun inanılmaz derecede rezil halde olması. 8.ayımdayım ve1 gram ilerleme yok. Hala inanılmaz sivilceli ve kötü görünüyor. Suratımda da geçmeyen sivilceler var ama suratım başlangıca göre çok düzeldi. Yüksek bi doz kullanıyorum, suratım harici geçen kısmım yok. Dediğim gibi popom zombi poposu gibi. Ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yol izleyeyim? Gittiğim cildiyeciler geçer dedi ama geçmiyor. Çok kafaya takıyorum.

Bu arada boy 188 kilo 80. Doz buna göre


 
sanırım popo fazla oturmaktan falan da etkileniyor. duş alırken ayrıca keseleyince, özen gösterince, iç çamaşırını daha sık değiştirince bu derdin biraz azalacaktır.


  • herkes gercek bi benim sahte  (27.10.13 01:51:18) 
Roakutanın etkisi ilacı kullanmayı bıraktım bitti gibi değil de bir süre daha devam ediyor.0 Çok kafaya takmalık bir durum yok illa geçecektir siz güvenin doktorlarınıza.


  • montreal  (27.10.13 09:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.